Donald Trump saatis raske avarii teinud Tiger Woodsile tervituse ja pääses Twitterisse

Elu24
Copy
Golfitäht Tiger Woods oli esimene tegevsportlane, kes pälvis USA presidendi vabaduse medali. Selle ulatas talle 2019. aastal president Donald Trump.
Golfitäht Tiger Woods oli esimene tegevsportlane, kes pälvis USA presidendi vabaduse medali. Selle ulatas talle 2019. aastal president Donald Trump. Foto: CLODAGH KILCOYNE/REUTERS/Scanpix

Donald Trump, kes on oma presidendiaja lõpust saadik silmnähtavalt avalikkuse tähelepanu keskpunktist eemale hoidnud, kommenteeris Fox Newsile teisipäeval Los Angelese lähedal golfitäht Tiger Woodsiga toimunud autoõnnetust. 

Tiger Woods kaotas suurel kiirusel oma auto üle kontrolli, sõitis teelt välja ja käis mitu korda üle katuse. Võimude sõnul sai golfitäht õnnetuses tõsiselt vigastada ning tema mõlemad jalad vajasid operatsiooni.

Tiger Woods kihutas teisipäeval Los ANgelese lähistel autoga teelt välja ning viidi haiglasse operatsioonile.
Tiger Woods kihutas teisipäeval Los ANgelese lähistel autoga teelt välja ning viidi haiglasse operatsioonile. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP/Scanpix

Trump autasustas Woodsi presidendi vabaduse medaliga mais 2019. aastal. Woodsist sai esimene tegevsportlane, kes sellise tunnustuse pälvis.

6. mai 2019. Donald Trump autasustab Tiger Woodsi presidendi vabaduse medaliga.
6. mai 2019. Donald Trump autasustab Tiger Woodsi presidendi vabaduse medaliga. Foto: CLODAGH KILCOYNE/REUTERS

Teisipäevane õnnetusjuhtum kurvastas Trumpi väga. 

«See on väga traagiline.»

«Ta on pidanud varemgi nii mõnestki raskest olukorrast välja tulema, tal on olnud vapustav elu ja teda ootab ees samuti uskumatu elu. Sain aru, et tema jalad said kõvasti viga, kuid ta tuleb sellest välja. Ta leiab selleks viisi. Ta on suurepärane inimene.»   

Trumpi sõnul on golfiülekannete ajal alati palju rohkem vaatajaid, kui võistlustel osaleb ka Woods.

Trumpi tervitused pääsesid ka Twitterisse, seda tema nõuniku Jason Milleri vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles