Anne Hathaway rolli filmis «Saatan kannab Pradat» napsas peaaegu ära üks teine tuntud näitlejatar

Elu24
Copy
Anne Hathaway ja Meryl Streep filmivõttel.
Anne Hathaway ja Meryl Streep filmivõttel. Foto: Rights Managed/TM and © 2006 Twentieth Cen/Scanpix

USA näitlejatar Anne Hathaway (38) astus veebi vahendusel üles telesarjas «RuPaul's Drag Race», et anda osalejatele näpunäiteid muusikateatri kohta. Samuti tegi ta saates ühe üllatava ülestunnistuse.

2013. aastal Oscariga auhinnatud Anne Hathawaylt uuriti, kas ta on pidanud mõne filmirolli pärast võistlema. Selle peale küsis naine naljatades: «Palju sul aega on?» Kahtlemata käib Hollywoodis filmirollide pärast tihe rebimine. 

«Ma avalikustan midagi. Ma olin «Saatan kannab Pradat» pearolli üheksas valik,» teeb naine ootamatu avalduse. Andy Sachsi rollis ei kujutaks ometi ette kedagi teist peale Hathaway enda. Naise sõnul oli filmimeeskonna esimene valik tuntud Ameerika näitlejatar Rachel McAdams, kirjutab PopCulture. 

Rachel McAdams «The Family Stone».
Rachel McAdams «The Family Stone». Foto: Cap/rfs/Image Supplied By Capital Pictures/Scanpix

Möödunud aasta suvel jagas Hathaway Instagramis naljakat meemi, mille tegija sai filmist innustust. «Näomaskid. Pandeemia ajal. Murranguline,» kirjutas naine pildi kirjelduseks. Pildil kannab ta meditsiinilist maski, muutes selle moekaks aksessuaariks. 

2019. aastal väljaandele People antud intervjuus tunnistas naine, et tundis end oma karjääri tippajal väga ebakindla ja närvilisena. «Ma mäletan, kuidas ma kümme aastat tagasi kartsin auhinnagalade perioodi nii väga, et ma jõuludel peaaegu ei söönudki midagi. Ma arvasin, et filmitähtedel on kindel figuur. Ma muudkui suitsetasin ja suitsetasin ega turgutanud oma keha üldse,» meenutas naine. «Ma tegin nii pikka aega nii paljusid asju valesti,» tõdes Hathaway kurvastusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles