NÄDALAPROGNOOS ⟩ Viimaks ometi üks positiivsete edulugude ning meelelise romantikaga laetud nädal!

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Pexels

Viimaks ometi tulevad astroloogid positiivsete uudistega! Selle nädala kosmilised energiad lükkavad kõigi märkide esindajaid edasi teel edu saavutamisele.

Nädala taevased liikumised saavad alguse kolmapäeval, 24. veebruaril, mil julge Marss moodustab trigooni muutliku Pluutoga ning aitab sul uuesti proovida ning taas jalgele tõusta, kui elu su maha murdnud on. Selle asemel, et lasta oma vigadel end heidutada ning takistustel end piirata, andku nad sulle hoopis tugevust ning motivatsiooni juurde, sest järgmise seitsme päeva planetaarsed liikumised võivad sind väga edukalt mäetippudele lükata! 

25. veebruaril, neljapäeval, tunned sa aga kosmose energiates säravat muutust, sest just siis siseneb südamlik ning luksuslik Veenus Kalade märki, ujutades meid kõiki üle romantika, võluvuse ning selliste vaibidega, mille embuses võiks lausa õndsalt surra. Veenus on Kalades kõrgendatud olekus, mis tähendab, et armuplaneet on selles märgis eriliselt jõuline. Just nüüd on ideaalne aeg armumiseks, luulesse sukeldumiseks ning oma südame ja kujutlusvõime aktiivseks avastamiseks. Ka moodustab 25. veebruaril Kalades olev Päike sekstiili individualistliku ja ekstsentrilise Uraaniga, mis julgustab meid kõiki maailmaga omas tempos suhestuma ning veelgi ehtsamalt sina ise olema.

Loe pikemat Kalade-hooaja prognoosi: Kaladesse liikunud Päike toob kõigi sodiaagimärkide ellu tundlikkust, aga ka ärilisi edulugusid

Kui oled end viimasel ajal tundnud sihitu ning segaduses olevana, siis leida oma eesmärkide osas veidi selgust reedel, 26. veebruaril. Sel päeval moodustab paisutava mõjuga Jupiter trigooni Kaksikutes asuva saatuse Põhjasõlmega, mis juhib sind lähemale sellele, mis alati sinu jaoks mõeldud oligi. Kogemata esile kerkivad olukorrad ning juhuslikud kohtumised kinnistavad sinus veelgi arvamust, et tee, mille oled ette võtnud, on sinu jaoks õige. Jäta maha (toksilised) minevikumustrid ning lase universumil end oma eesmärgi poole kanda!

Negatiivset ei too meile ka nädala lõpuots, sest laupäeval, 27. veebruaril tõuseb taevasse oivaline täiskuu, mis sel korral leiab aset praktilises, analüütilises ning tervisele suunatud Neitsis. Lase sel heita sügavamat valgust oma rutiinile ning enese eest hoolitsemisele, eriti aga sellele ajale ja pingutustele, mille pühendad oma mentaalsele ning füüsilisele heaolule. 

Neitsis asuv täiskuu on ka suurepärane võimalus kaevuda sügavamale oma mõtetesse ning hingesoppidesse, et oma mõttemustreid uuendada. Miks? Sest Neitsit juhib kommunikatsiooniplaneet Merkuur, seega lase taevasse tõusval täiskuul heita valgust ka sellele, kuidas sina inimesena infot analüüsid ning vastu võtad. Küll võib Kuu segamini paisata sinu tunded, sest on opositsioonis segadusse ajava Neptuuniga: emotsioonid võivad olla tavalisest intensiivsemad ning imelikumad, seega otsi juba varakult välja miski, mille abil end maandada, kui tundelained üle pea kokku löövad.

Kasutatud on Roya Backlundi ja Tarot prognoose.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles