Suunamudija Triinu Liis avaldas, mida Justini vanemad nende värskest abielust arvavad

Elu24
Copy

Pea aasta tagasi kaugsuhet alustanud suunamudija Triinu Liis ja Austraaliast pärit Justin panid möödunud nädalal leivad ühte kappi. Mõni päev hiljem saatsid Justini vanemad äsja abiellunutele sõnumid ning Triinu Liis avaldas sotsiaalmeedias, mida nad abielust arvavad.

Värske abielupaari Triinu Liisi ja Justini suhe sai alguse internetis 2020. aasta märtsis, kuid nad kohtusid päriselt alles möödunud aasta detsembris. Vähem kui kaks kuud hiljem panid armunud leivad ühte kappi!

Möödunud neljapäeval, 18. veebruaril jagas Triinu Liis sotsiaalmeedias, et on austraallasest kallima Justin McNairniga abiellunud. Triinu Liis postitas südamlikud pildid tagasihoidlikust pulmapäevast Facebooki. Ta on loobunud neiupõlvenimest Epner ja võtnud Justini perekonnanime.

Mr and Mrs McNairn ♥️

Posted by Triinu Liis McNairn on Thursday, 18 February 2021

Pühapäeval, 21. veebruaril jagas Triinu Liis paari ühise Instagrami konto Meettheleos vahendusel, mida Justini vanemad noorte abielust arvavad.

«Täna hommik algas väga armsalt, sest ärkasin väga pika sõnumi peale,» rääkis Triinu Liis Instagrami lugudes ja lisas, et sõnum oli Justini emalt ja isalt. «Nad saatsid meile eraldi, mulle ja Justinile, sõnumid ning jagasid oma mõtteid meie abielu kohta.»

«Nad olid nii lahked ja ütlesid, et nad on õnnelikud, et olen osa nende perekonnast,» sõnas Triinu Liis rõõmsalt ja lisas, et Justini vanemad ütlesid väga ilusaid asju.

Suunamudija tõdes, et ta süda peksles päris korralikult, kuna Justini vanemate toetus on talle tähtis. «See tähendab mulle nii palju, et nad on võtnud mind omaks, kui nad ei ole mind veel kohanudki,» tunnistas Triinu Liis.

Justini vanemate heakskiit pole üllatav, kuna eestlannaga abiellunud austraallane avaldas jaanuaris Elu24-le, et sai julgust just emalt ja isalt.

«See, mida mina tegin praegu Eestisse tulles, sedasama tegi minu isa mu ema nimel. Ammu enne minu sündi käis isa Austraalias puhkusereisil ning mu ema kohates armusid nad kohe,» kirjeldas Justin.

Pärast seda pidasid Justini vanemad kaks aastat tihedat kirjavahetust ning lõpuks koliski Justini kanadalasest isa Austraaliasse tema ema juurde. Vanemate kohtumisloo tõttu toetas perekond ka Justini otsust Eestisse kolida. «Ehkki ema oli kurb, sai ta siiski aru, miks ma selle otsuse vastu võtsin,» ütles Justin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles