PILDID VÕTTELT ⟩ Mirtel Pohla on tänulik, et sai kaasa teha Soome pantvangipõnevikus

Elu24
Copy
Mirtel Pohla
Mirtel Pohla Foto: Elmo Riig

Mirtel Pohla (39) jagas Instagramis tänusõnu, et sai kaasa teha filmis «Omerta 6/12». Lisaks Pohlale teevad filmis kaasa ka armastatud näitlejad Märt ja Priit Pius. Õige pea on oodata ka filmi treilerit, kus tuttavaid nägusid näha saab!

Kuna linti saadi filmi viimased kaadrid, valdasid ülevad tunded mitmeid näitlejaid, sealhulgas ka Mirtel Pohlat. Naine jagas Instagramis oma tänusõnu ja heameelt. «Tänulik ja õnnelik võimaluse eest selles projektis natuke kaasa teha!?», kirjutab Mirtel. Mis rolli naine filmis mängis, ei ole veel teada. 

Naine jagas oma jälgijatega ka põnevaid fotosid võtteplatsilt, kus on näha põrandaligi laskunud inimesi, relvades mehi ja pommiplahvatust! 

Filmi tegevus leiab aset Soome iseseisvuspäeval, 6. detsembril, kui äkitselt tähistamine katkestatakse, sest presidendi residents on rünnaku all. Rünnaku käigus võetakse pantvangi mitmed lugupeetud külalised. Julgeolekuteenistuse ametnik seatakse pantvangikriisi läbirääkijaks ja peagi selgub, et rünnaku peamine eesmärk on plaan Euroopa julgeoleku destabiliseerimiseks.

Ametnik peab vastu võtma mimeid julgeid ja valusaid otsuseid, et teha selgeks, kes on rünnaku taga. Kaitsta tuleb mitte vaid inimelusid, vaid ka kogu Euroopa tulevikku, kirjutab IMDb. 

«Omerta 6/12» võtted algasid 12. jaanuaril Tartu südalinnas. Võtted leidsid aset ka Tallinnas ning Ida-Virumaal. Filmi režissöör on Aku Louhimies ning peaosas on Jasper Pääkkönen, kes on kaasa teinud ka menukas sarjas "Viikingid", kirjutab ERR

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles