Kogenud suhkruissi kergitab saladusloori summadelt, mis kohtingumaailmas liiguvad (4)

Elu24
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kuus aastat suhkruissi olnud Ameerika ärimees andis eksklusiivse intervjuu, kus rääkis põhjustest, miks mehed otsivad endale raha eest naisi ehk nn suhkrubeibesid. Samuti paljastas ta rahasummad, mis selles varjulises maailmas liiguvad.

Ettevõtja ja endine investeerimisanalüütik Seth Sokoloff rääkis Daily Starile antud intervjuus, et on muutnud oma kire tööks: mees pani hiljuti püsti suhkrukohtingute veebisaidi. Ise on ta olnud suhkruissi juba kuus aastat.

Chicago ülikoolis filosoofiat ja majandust õppinud ärimees rääkis intervjuus ka eelarvamustest, mis paljudel meestel suhkruisside kohta on. «Kui suhkruissid küsivad, kui palju nad peaks naistele maksma, soovitan ma tavaliselt anda suhkrubeibele sama palju, kui oleks ühe kuu üür,» õpetas Sokoloff.

Ärimehe arvates on selline suhe odavam, kui sageli arvatakse. «Mõned arvavad, et suhkruissid kulutavad 10 000 naela kuus, aga tegelikult on palju naisi, kes oleksid õnnelikud, kui saaksid 1000 naela kuus,» märkis Sokoloff. 1000 naela on umbes sama palju kui Eesti keskmine netopalk: 1157 eurot.

Siiski tunnistas ettevõtja, et kui tahetakse pidada rohkem kui üht naist, peab suuremad summad välja käima. Sokolofi sõnul on seegi tavaline.

Selliseid naisi ilma rahata ei saaks

Miks tahavad jõukad mehed endale suhkrubeibesid? Sokoloff teab oma kogemusest rääkida, et see on andnud talle võimalusi olla naistega, kes teda muidu ei valiks. Praegu ameeriklasel aga suhkrubeibesid pole, kuna ta on töötanud paar viimast kuud usinalt oma veebisaidi kallal.

Sokolofi sait annab meestele võimaluse kohtuda naistega, kes hindavad nende saavutusi ja viisakust. «Me pakume turvalist ja toetavat keskkonda meestele, kus nad saavad ühendust suhkrubeibedega, kes tahavad nendega tutvuda, säilitades samal ajal täieliku anonüümsuse,» reklaamis Sokoloff välja.

Mehed pääsevad saidile raha eest, naised aga tasuta – juhul kui nad läbivad kohustusliku intervjuu. Ärimehe sõnul kasutatakse küsimustikku selleks, et kontrollida, ega naised pole sotsiopaadid. «Me küsime neilt, kas neid huvitaks, kui nad riivaksid teiste tundeid,» selgitas Sokoloff.

Kas naised peavad tingimata neile maksvate meestega magama? Seda Sokoloff dikteerida ei saa. Ärimehe sõnul otsustab igaüks ise, mida ta täpselt suhtes teha tahab.

Elu24 reporter tegi kaks aastat tagasi eksperimendi, mille käigus uuris, kui palju on välismaa mehed valmis maksma, et noort eesti naist voodisse saada. Loe selle kohta pikemalt siit!

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles