VAATA JA VÕRDLE Uhkes kleidis Helezat tabasid võrdlused ühe ootamatu Peeter Oja tegelaskujuga

Elu24
Copy
Heleza. Eesti Laul 2021 teine poolfinaal Saku suurhallis.
Heleza. Eesti Laul 2021 teine poolfinaal Saku suurhallis. Foto: Raul Mee

Lisaks pooleldi prantsuskeelsele loole jäi Heleza teises poolfinaalis silma uhke kostüümi poolest. Kuid nagu ikka siin maailmas, selgub nüüd, et lauljatar polegi päris esimene, kes sellises lillas kleidis Eesti publikut rõõmustab!

Kui Heleza esinemisriietus kuidagi tuttav tundus, siis võib-olla olete näinud «Lepatriinude jõule». Heiki Ernitsa ja Janno Põldma legendaarses joonisfilmis satuvad peategelased Tim ja Mia kokku kärbes Salvadorega, kes korraldab neile moesõu. Edeva putuka kostüümide hulka kuulub ka lilla lint, mis meenutab kangesti Heleza uhket kleiti.

Kärbes Salvadore (Peeter Oja) korraldas peategelastele moesõu.
Kärbes Salvadore (Peeter Oja) korraldas peategelastele moesõu. Foto: Kaader filmist «Lepatriinude jõulud»

Kuigi muusika, mille saatel Salvadore oma kostüümi Timile ja Miale esitleb, pole Heleza maheda looga sugugi sarnane, on etteastetes veel üks ühisjoon! Kes vaatab «Lepatriinude jõule» ja Heleza esinemist kõrvuti, võib ära tunda, et lauljatar on kärbselt maha vehkinud ka käeliigutused.

Rõõm on ka näha, et Heleza pole tabavast võrdlusest heidutatud, vaid jagas seda ise oma Instagrami-lugudes. «Ma karjun!!! Appi!!!» reageeris ta avastusele, et ammutas ilmselt enese teadmata inspiratsiooni kuulsalt kärbselt, kelle hääle luges sisse Peeter Oja. Moesõud näeb videos 28. minutil:

Heleza oma looga «6» Eesti Laulu teisest poolfinaalist edasi ei pääsenud.

Veel aasta alguses rääkis lauljatar Elmari hommikuprogrammis, et otsib lavariietuse jaoks õmblejat. «Praeguse seisuga mul esinemiskleiti veel pole, kuid pingsalt otsin! Usun täna seda, et esinen pigem kleidis, pükskostüümi näol ei saa seda ideed tõenäoliselt teostada,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles