Homsel soojenduspeol esinevad Getter Jaani ja Stig Rästa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia Kontserdimajas toimunud galakontsert A. Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2011
Nokia Kontserdimajas toimunud galakontsert A. Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2011 Foto: Jelena Rudi

Solarise keskuse aatriumis esinevad laupäeval, 28. jaanuaril kell 14 Stig Rästa ja Getter Jaani. Kõik lauljate fännid on oodatud kaasa lööma Eesti Muusikaauhindade warm-up peol.

Artistide esinemine tutvustab ja juhatab sisse järgmisel nädalal toimuva suurima eesti muusika auhinnagala - Eesti Muusikaauhinnad 2012 tseremoonia.

Getter Jaani, kui oma albumiga Aasta Naisartisti tiitlile kandideeriv ning Outloudzi liider Stig Rästa, kui viies nominatsioonis tiitlit püüdvad artistid on eelmisel aastal ühed enim kõneainet tekitanud artistid muusikas.

Eesti Muusikaauhinnad 2012 galat juhtivad Lenna Kuurmaa ja Mihkel Raud. Tandem juhib aasta üht suurimat punase vaiba auhinnatseremooniat, millel esinevad erishow’dega kümme artisti, nende seas Liis Lemsalu, Ines, Getter Jaani, Outloudz, Terminaator, Ewert and The Two Dragons.

Galakontserdist võtavad kohapeal osa ligi tuhat eesti muusikatööstuse ja meedia esindajat, kõik artistid ja nende meeskonnad, meelelahutuse tuntuimad tegijad. Lisaks müüakse Piletilevi ja Ticketrpro vahendusel 500 piletit esinevate artistide fännidele või huvilistele, kes tahavad kohapeal jälgida showd. Otseülekande teeb TV3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles