IMEKAUNID FOTOD Paris Hilton ja ta elukaaslane Carter Reum kihlusid rannas

Elu24
Copy
Paris Hilton ja Carter Reum.
Paris Hilton ja Carter Reum. Foto: Parishilton.com/ Paris Hilton

Seltskonnatäht ja ettevõtja Paris Hiltoni (40) kihlatu laskus põlvele 13. veebruaril, vahetult enne valentinipäeva. Ettepaneku tegi Carter Reum (40) soojal rannaliival. 

17. veebruaril tähistas Paris Hilton ka oma 40ndat sünnipäeva. Tegu on igati tähistamist väärt ajaga endise tõsielustaari elus. Iga kaunis hetk sai puhkusel olles jäädvustatud. Vahetult peale kihlumisettepaneku tegemist astusid peidust välja ka paari lähedased. 

«Kui sa kohtad oma hingesugulast, siis sa lihtsalt tead seda. Sa tunned seda,» kirjutab Paris oma Instagramis. «Mu eluarmastus ja mina oleme koos olnud alates meie esimesest kohtingust ja minu sünnipäevaks korraldas ta erilise reisi troopilisse paradiisi,» kirjutab naine. Fotosid saab lisaks vaadata Paris Hiltoni ametlikul kodulehel

Parise sõnul olid nad teel õhtusöögile, kui mees lilledega kaunistatud puhkepaigas põlvele laskus. «Ma ütlesin jah, jah igavikule. Ei ole kedagi teist, kellega ma selle lõpmatuse veeta sooviks.» Mitmete tuntud õnnitlejate seas oli tõsielustaar Kris Jenner, lauljatar Vanessa Hudgens ja supermodell Heidi Klum, kes naise poole õnnitlused teele saatsid ja kõike parimat soovisid. 

Imekauni sõrmuse disainis kuulus ehtekunstnik Jean Dousset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles