OOTAMATU ⟩ Seni märkamatuks jäänud detail paljastab, et Kevin McAllister ei jäänud üksinda koju

Elu24
Copy
Stseen filmist «Üksinda kodus».
Stseen filmist «Üksinda kodus». Foto: imago stock&people/imago/United Archives/Scanpix

Filmi «Üksinda kodus» on aastate jooksul vaadatud lugematul arvul kordi, kuid sellest hoolimata avastatakse 1990. aasta linateose kohta aeg-ajalt midagi uut.

Taaskord on legendaarse jõulufilmi «Üksinda kodus» fänn leidnud midagi sellist, mis on seni jäänud vaatajatele märkamata. TikToki kasutaja @Jade.The.Jinx avastas, et Kevini vanim nõbu Heather tegi enne lennujaama sõitmist aset leidnud peade ülelugemisel vea.

Ei, me ei räägi sellest, et ta pidas naabripoissi Keviniks, vaid sellest, et ta luges ennast kaks korda! Filmis on näha, et Heather loeb ennast nii number kolmeks kui ka üheteistkümneks.

Kui Heather luges ennast kaks korda ja üks loetud lastest polnud samuti Kevin vaid hoopis naabripoiss, siis sai ta ühtekokku 9 last. Puudu oli Kevin, aga kes veel?

Kõnealust TikToki videot on vaadatud küll üle 1,2 miljoni korra, kuid keegi ei paista küsimusele, milline McAllisteri klanni liige lisaks Kevinile veel maha jäi, vastust teadvat.

Äkki oskad sina sellele küsimusele vastata? Vaata videot!

@jade.the.jinx

I’ve seen Home Alone thousands of times how have I never noticed this?! #FelizNavidad #MerryChristmas #HappyHolidays #HomeAlone

♬ original sound - Jade

Tähelepanelik Elu24 lugeja selgitab:

Jah, Heather luges ennast tõesti kaks korda (3. ja 11.). Nimelt tekkis Buzzi «vahemärkuste» tõttu lugemisel viga (ei oska öelda, kas see oli filmitegijate poolt meelega stsenaariumisse kirjutatud või filmimise viga) ning Heather jättis Buzzi ees seisva blondijuukselise neiu vahele!

Filmikaadreid analüüsides (mitte artiklis toodud TikToki videot) saab aru, et viies on Buzzi paremal küljel seisev tumedajuukseline (patsi punutud juustega) neiu ja Buzz on kuues. 

Seitsmes on prillide ja mütsiga väiksemat kasvu neiu (sellest saab aru selletõttu, et Heatheri käsi on seitsmenda liikme puhul madalamal kui kaheksanda liikme, aga kaheksas liige on tumede peaga ja punase salliga neiu, üheksas on naabripoiss  «Kevin», kümnes viimane noormees ja üheteistkümnes Heather ise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles