ÄHVARDAVAD KIRJAD ⟩ Lauljatar Billie Eilish tunneb, et ta elu on taas ohus

Elu24
Copy
Billie Eilish.
Billie Eilish. Foto: /AP/Scanpix

USA lauljatar Billie Eilish (19) taotles lähenemiskeeldu mehe vastu, kes naisele ähvardavaid kirju jättis ja teda kodu juures jälgis. TMZ andmetel kehtestati mehele lähenemiskeeld. 

Naist terroriseeriva mehe nimi on John Hearle, kes naist tema Los Angelese kodu juures ahistas. Eilishi sõnul on mees jälginud teda üle tänava asuvad kooli juurest, kust avaneb vaade naise magamistoale. Mees jättis naisele korduvalt häiriva sisuga kirju, mis panid Eilishit end ohustatult tundma, kirjutab TMZ

Eilishi sõnul sai ta kirja, milles seisid hirmutavad ähvardused. «Sa ei saa mida sa tahad, juhul, kui sa ei taha minu pärast surra. Sa saad teada, et õige pea vesi tõuseb ja sa võid surra...sa sured,» kirjutas mees hirmutavas kirjas. Mees on jätnud Eilishile häiriva sisuga kirju möödunud aasta suvest saati. 

Eilishi sõnul jälgib mees teda kogu aeg, kui ta koju siseneb või sealt lahkub. Naise sõnul mees alati karjub miskit või žestikuleerib kõri läbi lõikamist. Kohtupaberites väljendab Eilish oma hirmu enda ja lähedaste elu pärast ning soovib, et mees hoiaks alati vähemalt 200 meetrist vahet tema ja tema pereliikmetega. 

Noor lauljatar Billie Eilish elab endiselt oma vanemate tagasihoidlikus kodus Californias. Taoline juhtum leidis Eilish elus aset ka möödunud aastal, kui tundmatu härra seitse korda pere ukse taga käis, kirjutab BuzzFeed. Ka tol korral nõudis Eilish kohtu kaudu lähenemiskeeldu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles