Tšellist Silvia Ilves: mõtlesin, miks tundsin salajasi pilke selja taga...

Elu24
Copy
Silvia Ilves.
Silvia Ilves. Foto: Andres Haabu / Postimees

Tšellist Silvia Ilves (28) kirjutab oma Instagramis, et tundis jõusaalis treenides justkui pilke omal seljal, kuid tabas kiirelt põhjuse.

«Mõtlesin, miks tundsin salajasi pilke selja taga...,» mõtiskles naine, arvates, et teeb äkki harjutusi valesti. «Aga siis nägin peeglist oma selga. Jah! Ega sellist tätoveeringut iga päev ei näe, nagu roose või lillekesi,» kirjutab end sportlikkusse vormi ajav Silvia Ilves. Naine kirjutas oma eelnevas postituses, et otsustas üle aasta aja, peale pikka vastlakuklite hullust, liituda spordiklubiga. 

Naise sõnul sai ta õhtupoolikul kõne ka ajakirjanikult, kes uuris neile laekunud vihjet, mille kohaselt Silvia on lapseootel. «Ei ei ei... ei, üldse ei vasta tõele! Ma olen lihtsalt... juure võtnud!», naeris Silvia, kelle jaoks oli see viimane piisk karikas. Nüüd teeb andekas tšellist jõusaalis aga usinalt trenni. 

Silvia selga kaunistavad laialdaselt levinud disainide asemel kaks muusikalise tähendusega märki. Naise seljal asetsevad joonistused on inspireeritud on F-avadest, mis asetsevad tšello kahel pool roopi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles