LEIDLIK LÜHIDOKK ⟩ Eesti juutuuber teeb selgeks, kas ühe euro eest on võimalik hankida kolm toidukorda

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost Youtube kanalist «Sina otsustad»
Kuvatõmmis videost Youtube kanalist «Sina otsustad» Foto: Youtube/ SINA OTSUSTAD

Youtube'i kanalile «Sina otsustad» postitatud videos külastab Sander mitut Eesti poodi, et jõuda selgusele, kas vaid ühe euroga on võimalik saada söönuks. «Kas annad alla või proovid sellega ära elada?» küsivad mehed videos.

Sander külastas Tartu Maksimarketit, Rimi ja Grossi toidupoode ning turgu, kaasas vaid üks euro. Tema eesmärk oli kõht tõesti täis saada, mitte nälga jääda. Lõpuks jäi mehel isegi neli neli senti alles ehk hakkama saadi vaid 96 sendiga.

Sander soetas Maksimarketist puu- ja köögivilju ning tuhlas pisut «parim enne möödas» toodete korvis, kust haaras kaasa leiva. Rimist osteti õhtusöögiks paar kartulit ja üks komm. Turult muretseti kaks pisikest kirsstomatit ja Grossist pakk makarone. Kuigi lihatoodete jaoks raha ei jätkunud, uskus Sander siiski, et saab ostetud toidukraamiga kenasti päeva läbi aetud. 

Mehed taipasid Grossi poodi jõudes, et suur viga oli jätta see viimaseks. Sealt oleks saanud ühe euro eest märksa rohkem asju, kui mujalt. Kuid kuna raha oli juba kulutatud, siis tuli leppida sellega, mis oli juba ostetud. 

Vaata täpsemalt, et teada saada, mis nippe Sander kasutas ja millest ta poes loobuma pidi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles