Muusik Kéa enne Eesti Laulu poolfinaali: lähen esinema mõnusa ja rahuliku tundega

Raadio Elmar
Copy
Kéa
Kéa Foto: Pressimaterjal

Lauljatar Kéa, kodanikunimega Ketter Orav osaleb tänavusel Eesti Laulu võistlusel looga «Hypnotized». Muusik rääkis oma muusikast raadio Elmar saates «Manna ja Lenna».

Artist Kéa läheb tänavusele võistlusele vastu mõnusa ja rahuliku tundega, suureks plussiks peab ta võistluselt saadud varasemat kogemust. «Võtsin Eesti Laulust osa ka viis aastat tagasi, ütleksin, et lähenemine on vägagi erinev. Eks ajaga tulevad kogemused ja enesekindlus. Täna on sees rahu tunne, ma ei muretse liiga palju ja samaaegselt üritan võtta sellest üritusest maksimaalse kogemuse,» avaldas ta.

Kéa võistlusloo «Hypnotized» autoriteks on Sander Sadam, Alvar Antson, Ketter Orav, Karl-Mathias Saarse. «Mul on hea meel, et sain selle loo juures endast rohkem anda! Olin seotud laulu loomeprotsessi juures ja seda üsna algusest peale. See on äge tunne, see on meie beebi,» sõnas ta.

Muusik tegi juttu ka oma esinemise ettevalmistustest. «Lavashow on üldjoontes paigas. Ilmselt tuleb sisse veel pisemaid muudatusi, detailid selguvad proovi käigus vahetult enne poolfinaali. Kostüüm on tehtud mulle käsitsi, see on väga äge,» lisas ta.

Laulu «Hypnotized» näol on tegemist hea rütmika looga. «Olen saanud head tagasisidet enda video kohta, ikka on hea lugeda. Üldiselt ma kommentaaridel väga pilku peal ei hoia. On kirjutatud isegi julgustavaid ja positiivseid kirju, see kõik tekitab väga hea tunde,» lisas laulja.

Kéa tõi välja, miks ta otsustas Eesti Laulule tänavu kandideerida. «See on lihtsalt nii suur ja laia meediakajastusega üritus, ükski muusik ei saa sellest päris mööda vaadata. Nendest teemadest räägitakse meie muusikamaastikul palju ja kajastused algavad juba päris varakult. Olen tegelikult ka varasematel aastatel enda lugusid saatnud, sel aastal läks lihtsalt valikuga õnneks,» rõõmustas lauljatar.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles