REEGLITE RIKKUJA ⟩ Endine glamuurimodell Katie Price valetas fännidele ja sattus politsei huviorbiiti

Elu24
Copy
Katie Price
Katie Price Foto: PA Wire /Scanpix

Katie Price otsustas sõbrapäeval koos oma peika Carl Woodsiga sõita kodust umbes 250 kilomeetri kaugusele metsamajakesse, et seal pilte teha. Seda kõike lootis paar varjata varem lavastatud piltide postitamisega, sest Suurbritannias on niisama lõbusõidud seoses koroonapiirangutega keelatud. 

Katie Price ja tema poiss-sõber Carl Woods pidid politseile selgitama oma tegu pärast seda, kui nad olid võtnud autoreisi Essexist Shropshire'i, et veeta sõbrapäev seal ühes luksuslikus palkmajas, vahendas Daily Mail.

42-aastane endine glamuurimodell valetas väljasõidu kohta ka oma fännidele, üritades jätta muljet nagu tema 32-aastane peika oleks naise kodu tagaaeda ehitanud majakese, mille täitis roosade õhupallide ja roosidega.Tegelikult sõitis aga paar romantilise nädalavahetuse veetmiseks 250 kilomeetrit ja rääkisid politseile, et käisid metsamajakeses fotosessioonil. 

Kuna see loetakse tööks, ei rikkunud paar näiliselt Suurbritannias kehtiva lukustuse reegleid.

Paar saabus Oswestrys asuvasse Henlle Halli metsamajja laupäeval ja nad lahkusid sealt alles esmaspäeval.

Paar üritas kõigi eest oma reisi varjata postitades sotsiaalmeediasse lavastatud pilte romantilisest sõbrapäevanädalavahetusest. Nimelt väitsid nad sotsiaalmeedias, et Woods ehitas nende kodu tagaaeda onni, mille kaunistas rooside, roosade õhupallide ja koogikestega. 

«Ma ei osanud seda oodata. Aias on onn ja selle kaunistused on uskumatud,» rääkis Price nädalavehstusel väljaandele The Sun. 

«See on nii läbimõeldud ja ta ei saanud midagi tasuta vaid maksis kõige eest ise,» õhkas Price. 

Siiski kinnitas Henlle Halli pressiesindaja, et Price viibis hoopis nädalavahetusel nende metsamajas tasuta ja tegi seal muuhulgas ka reklaamfotosid spordiriiete tootjale. 

«Politsei tuli sinna, rääkis nii Katie kui Carliga ja lahkus varsti pärast seda,» lisas pressiesindaja.

Katie Price'i esindaja keeldus aga kogu juhtunut kommenteerimast.

West Midlandsi politsei ja Shropshire politsei uurija Rik Klair kinnitas, et nad said pühapäeval mitu teadet võimalikust Covidi reeglite rikkumisest Oswestry lähedal.

«Ohvitserid läksid kohale ja leidsid pärast juhatajaga rääkimist sündmuskohalt kaks seal viibinud inimest. Leiti, et nad olid seal seaduslikel ärilistel eesmärkidel ja neile ei määratud trahve,» selgitas Klair. 

Siiski lisas ta, et ettevõtte juhatajaga jätkatakse suhtlemist, et selgitada välja, kas paar või ettevõte rikkusid Suurbritannias kehtestatud Covid-19 määrusi.

Pildid, mille Price sotsiaalmeediasse postitas, kus õhkas, kuidas kallim teda sõbrapäeval kahe vapustava lillekimbuga, mille väärtus ulatus 10 000 Suurbritannia naelsterlinguni ja Chopardi kaelakeega üllatas, olid tegelikult tehtud eelmise nädala reedel ühes Surreys asuvas kodus, mille nad rentisid. 

Price ja Woods poseerisid ka fotodel, kus neil olid seljas varalahkunud staaride Caroline Flacki ja Avicii särgid. 

Paar avaldas reedel tehtud pildid esmaspäeval, Flacki esimesel surma-aastapäeval.

Lisaks avaldas Woods reedel ka pildi, kus vihjas, et tema kallimat on ootamas tõeliselt romantiline sõbrapäevaüllatus. 

Paar, kes elab koos Price'i kodus, filmis ka reedel autos ühe Instagrami pandud postituse, kus rääkisid, kuidas tähistavad Woodsi sünnipäeva, mis oli ka tegelikult esmaspäeval. 

Price'i pressiesindaja ei soovinud ka selle video kohta kommentaare anda. 

Vaata sündmustega seotud pilte siit

Ühendkuningriigis on seoses koroonaviiruse leviku peatamisega kehtestatud muuhulgas ka kõikide vähemoluliste reisimiste keeld. 

Valitsuse suunistes on öeldud, et inimene ei saa puhkuseks või niisama ööbimiseks kodust või ajutisest elukohast lahkuda, kui tal pole selleks mõistlikku ettekäänet.

See tähendab, et puhkus Ühendkuningriigis ja välismaal ei ole lubatud ning see hõlmab ka teises majas või haagissuvilas viibimist, kui see pole inimese peamine elukoht.

Reeglid kehtivad ka neile, kes ööbivad kellegi juures, kellega nad koos ei ela. Erandeid tehakse vaid juhul, kui tegemist on tugiisikuga, kes on teise inimese eest hoolitsemas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles