Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ÕUDNE VIDEO Sõitja filmis üles atraktsiooniga toimunud õnnetuse, kus sai 16 inimest viga

Copy
Õnnetusse sattunud külastaja sai selle videole.
Õnnetusse sattunud külastaja sai selle videole. Foto: Kuvatõmmis

Üks atraktsioonil sõitja jäädvustas kaameraga palju vigastusi põhjustanud õnnetuse Hiina lõbustuspargis. Vaatepilt on nagu otse õudusunenäost.

Hunani provintsi lõbustuspargis juhtus õnnetus, kus suur karussell vajus sõidu ajal kokku, vahendab SCMP. Viga sai 16 inimest, kellest kolm viidi raskete vigastustega haiglasse.

Lõbustuspargi külastaja Deng kirjeldas meediale, kuidas see juhtus. «Karussell kogus hoogu ja liikus aina kiiremini, siis aga vajus alla ja lendas vastu maad,» sõnas mees. «Enamik vigastatuid olid pealtvaatajad,» hindas ta.

Deng jõudis ise tänu hoiatavale häiresignaalile eemale joosta. «Muidu oleksime samuti pihta saanud,» meenutas ta. Sõitjad ei saanud aga midagi teha, kui nad täie hooga maa poole sadasid, nagu videost võib näha.

Ametnike sõnul põhjustas õnnetuse mehaaniline viga. Võimud sulgesid pargi ning selle töötajad jäeti uurimise alla, kuigi väidetavalt oli atraktsiooni korrapäraselt kontrollitud. Õnnetus juhtus Hiina uusaasta pidustuste käigus, kui lõbustuspargid olid inimesi pilgeni täis.

Tagasi üles