HUUMORINURK ⟩ Mees sai trahvi kiiruskaamerale keskmise sõrme näitamise eest, kuigi kiirust ta ei ületanud

Elu24
Copy
Kiiruskaamera foto.
Kiiruskaamera foto. Foto: Kennedy News and Media/ The Sun

Suurbritannia autojuht otsustas kiiruskaamerale keskmist sõrme näidata, kui taipas, et pääses kaamera punasest sähvatusest. Hoolimata kiiruspiirangute jälgmisest, potsatas mehe postkasti trahv. 

Tarkvaraarendaja Ben Baron (44) olevat samas kohas juba varem trahvi saanud. Puhta nahaga pääsenud Ben tõstis mõlemad käed roolilt ja suunas need sõrmed püsti kaamera poole, kirjutab The Sun

Mehe postkasti ilmusid fotod, koos trahvi põhjusega, milleks oli kaubiku üle kontolli puudumine. «Ma olin naerupisarates. Me võtan ühe meie kõigi eest, et see on lihtsalt nii naljakas,» rääkis kahe lapse isa. Mehe sõnul saab ta aru, et probleem oli mõlema käe roolilt eemaldamises ja ta maksab hea meelega trahvi ära. 

«Ma hoidsin sõrmi püsti päris pikalt - kuskil 200 meetrit. Neil on väga head kaamerad,» tunnistab mees, kes oma suurt heameelt sõrmed püsti avaldas. Mees uuris pisut maad ja tema sõnul võib selle eest saada üle tuhande euro trahvi. «Ma avasin annetuslehe. Loodetavasti huumorimeelega inimesed annetavad,» räägib mees ja lubab kogu üle jäänud summa heategevusse annetada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles