FILMIFAKT ⟩ Tarzani rolliks muskleid pumpava Rootsi staari dieet võtab pisara silma

Kanal 2
Copy

Täna kell 20.10 näitab Kanal 2 seikluspõnevikku «Tarzani legend» (The Legend of Tarzan, 2016).

Sellest on möödas palju aastaid, kui Tarzan (Alexander Skarsgård) jättis Aafrika džunglid seljataha, et elada peenemat elu John Clayton III ehk Lord Greystoke’ina koos armastatud naise Jane’iga (Margot Robbie). Nüüd kutsutakse ta tagasi Kongosse parlamendi ärisaadikuks, kuid ta ei tea, et ta on vaid tühipaljas ettur surmavas ahnuse- ja kättemaksuskeemis, mille taga seisab belglasest kapten Leon Rom (Christoph Waltz). Kuid mõrvarliku vandenõu planeerijatel pole aimugi, mille nad kohe valla päästavad.

Filmifakt

Alexander Skarsgård võttis Tarzaniks kehastudes ette ekstreemse treeningkava: kaheksa kuud ränka trenni ja dieeti, et näha välja nagu liaanide otsas kõlkudes üles kasvanud mees. Esimesed neli kuud sellest veetis ta treeninglaagris ega saanud pere ega sõpradega koos olla. Ainult kana ja brokoli söömine ning rasva vältimine päädis viiendal kuul hetkega, mil eratreener märkas, et näitlejal hakkab elusära silmis kustuma. Seepeale jäeti hantlid sinnapaika ning suunduti lõunale ja staar sai loa süüa mida hing ihaldab. «Sõin pitsat, pastat, tiramisut,» meenutas näitleja hiljem teleintervjuus, suutmata ka pikka aega hiljem seda õndsat hetke meenutades pisaraid tagasi hoida. Vot see on pühendumus!

Treeningud kestsid ka võtete ajal ning kui film viimaks purki sai, siis kinkis filmitiim talle Banoffee koogi, mille rootslane kohapeal üksi ära sõi. Mõni kuu hiljem, kui staar viimaks end lõdvaks lasta oli saanud, saabus telefonikõne, et film vajab paari lisavõttepäeva ning kogu trall hakkas uuesti pihta...

Vaata, kuidas Alexander Skarsgård pisarsilmil oma dieeti meenutab:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles