USKUMATU VIDEO Emaks saanud naine pigistab rinnapiima kaenla alt

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: TikTok/ Ollieoooop

Teadagi on inimkeha suuteline tegema kõiksugu hullumeelseid asju, kuid naise sõnul kardab ta, et on üks väheseid, kelle piimanäärmed ulatuvad kaenla alla. 

«Ma paljastan enda saladuse. Olge minu vastu leebed!», alustab naine videot, milles ta oma trikki näitab. Kolme lapse ema lausa demonstreeris videos oma kummalist oskust, mis tekkis tal peale viimase lapse sündi. 

Minnesota päritolu naine seletab ka pisut, miks taoline asi tema kehaga juhtunud on. Tema sõnul tekivad kaenla alla n-ö kolmandad piimanäärme kogumid, mis piimaga täituvad. 

Video sai mitmete emade poolt palju positiivset vastukaja. «Emana on see minu jaoks väga muljetavaldav ja lausa kadedust tekitav. Milline peotrikk,» naerab üks tiktokker. «Iga teine ema on praegu kodus sama proovimas, et näha, kas ka nemad seda teha suudavad,» lisab teine humoorikalt. Muidugi leidus kommentaarides ka neid, kellel tõesti sama trikk varuks on.

Naine läks kaasa TikToki trendiga, milles kutsutakse inimesi ülesse rääkima ja võimalusel näitama, mida kummalist nende keha teha suudab. Naine postitas video lootuses, et ehk on ka teisi, kellel samuti selline eripära küljes on. 

@ollieoooop

Pls don’t let me have made this for nothing #breastfeedingmom #weird #talent ?? #milk #weirdbodythings #weirdbodytrick #momsoftiktok #justmomthings

♬ original sound - ollieoooop

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles