Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

KINOKRÜPT ⟩ «Borati» näitleja metsikult rõve komöödiastseen: kuidas küll selline asi ekraanile pääses?

Spekter
Copy
Sacha Baron Cohen filmis «000: Idioodist agent ehk vennad Grimsbyd» (The Brothers Grimsby, 2016)
Sacha Baron Cohen filmis «000: Idioodist agent ehk vennad Grimsbyd» (The Brothers Grimsby, 2016) Foto: Filmikaader

Viis aastat tagasi kinodesse jõudnud jabur spioonikomöödia «000: Idioodist agent ehk vennad Grimsbyd» (The Brothers Grimsby, 2016) söövitas kinosõprade mällu filmistseeni, mis oli nii pööraselt rõve, et siiani tekib küsimus – kuidas see ometi ekraanile jõudis? 

Briti näitleja Sacha Baron Cohen on oma tänaseks üle 20 aasta kestnud koomikukarjääri jooksul publikuni toonud terve rea meeldejäävaid karaktereid, kelle autoriks ta enamasti ka ise on: alates räpi-wannabe Ali G-st kuni pseudo-kasahhi reporter Borati ning saksa moeajakirjanik Brünoni välja. Kui Borat tuli tänavu ekraanile tagasi, siis ilmselt ei oota samasugune igihaljas kuulsus mõnda teist Coheni lennukast vaimust sündinud tegelinskit. Üheks selliseks on juhmivõitu jalkahuligaanist 11 lapse isa Nobby Butcher, kes mässib end oma luureagendist vanema venna tegemistesse ja igal sammul kaost külvab. 

Vaata treilerit:

Tegu on siiani ühe Coheni kõige vähem menu leidnud naerutajaga, mis ei meeldinud eriti ei kriitikutele ega publikule. Teatud ajalooline verstapostiväärtus sellel kinokassades põrunud ekraanitükil siiski on: kunas varem on filmis nähtud kaht meest osalemas elevantide suguaktis? Kelle meelest ei ületa miski «Vanamehe» multika vasika sünni osa, milles taat lehma sisse sooja saama poeb, siis see teadku, et on olemas stseen, mis läheb veelgi kaugemale.

Täpsemalt põgenevad kaks venda stseenis parajasti pahade eest, kui satuvad elevandikarja sekka. Kuigi see on füüsiliselt mõistagi võimatu, siis õnnestub meestel end ära peita emase elevandi niiskesse kehaõõnsusesse. Olles leidnud hetkeks pelgupaiga, järgneb sündmus, mis imetajatel eelduseks uue elu tekke imele, milles vennad vägagi aktiivselt osa saavad.

Kõlab uskumatult, ent vaatepilt ületab igasuguse kujutlusvõime kümnekordselt, sest stseeni kallal nähti suure meeskonnaga palju vaeva. 

Vaata videot elevandistseeni kaadritagustest: 

Vahva faktina selgub, et justnimelt seesama stseen juhtus olema tegemisel päeval, mil Coheni näitlejast abikaasa Isla Fisher koos isa ja lastega mehele võttel üllatusvisiidi tegi – ütlematagi keerati ots kähku ringi, kui mänguspermaga kaetud Cohen neid animatroonilisest elevanditupest tervitas.

Kuula, kuidas naine seda hetke mäletab:

Filmi stseen on sedavõrd ilmekas, et seda väljaspool YouTube'i kuvada ei saagi – vaata seda omal vastutusel siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles