Blogija Merilin Taimre oma peikast: poleks kunagi arvanud, et me nii kaua koos oleme

Elu24
Copy
Merilin Taimre ja Roomet Poom.
Merilin Taimre ja Roomet Poom. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre tunnistas, et poleks kunagi osanud arvata, et ta oma praeguse kallimaga nii pikalt koos on.

Taimre on oma peika Roomet Poomiga koos olnud 2018. aasta maikuust saati – varsti juba kolm aastat. Blogija tunnistas aga värskes instapostituses, et see pole sugugi nii lihtne olnud, kui väljastpoolt paistab.

«Me oleme käinud läbi paksust ja vedelast ning ausalt öeldes poleks ma kunagi ette kujutanud, et elame selle kõik üle ja oleme ikka veel tänase päevani koos,» avaldas Taimre.

Blogija sõnul on peika talle aja jooksul väga palju närvidele käinud, kuid nüüdseks on naine mõistnud, et sellest on hoopis kasu olnud. Taimre arvates pole suhete proovikivid mitte needus, vaid õnnistus. «Ma tõesti usun, et suhted, mis teevad meile haiget, õpetavad meile kõige rohkem enda osade kohta, mida me pole veel armastama õppinud,» selgitas ta oma loogikat.

Taimre tänas Poomi, et on aidanud tal endas rahu leida ja armastada ennast rohkem kui iial varem. «Ma julgustan teid kõiki nägema õpetajat inimestes, kes teile kõige rohkem pinda käivad, sest nad on sõnumitoojad meie teel, et näeksime asju, mis vajavad parandamist,» kirjutas blogija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles