PILDID ⟩ Veider austusavaldus: mees tegi oma onu luudest kitarri

Elu24
Copy
Luukitarr
Luukitarr Foto: Kuvatõmmis

Raskemuusika fänn jagab oma Instagramis uskumatut lugu, kuidas tema onu skeletist sai kitarr...

Kui sul juhtub nii, et mõne lähedase maised jäänused on tüliks kaelas, siis siin on idee. Instagramis Prince Midnightina esinenud mees jagab fännidega, kuidas ta teeb oma onu luudest täielikult töötava kitarri.

«Mu onu Filip suri 90ndatel ja annetas oma keha teadusele,» selgitas mees. «Siiski lõpetasid Kreeka koolid päris skelettide kasutamise ning ta lõpetas pere poolt renditud kastis surnuaial.» Pere oli suure raskusega silmitisi - päris haud maksis 150 000 dollarit.

Sealt saati on inimesed saanud seal üksikasjalikult jälgida, kuidas Filipi rindkerest, selgroost ja vaagnaluust koosnev elektrikitarr valmib. «Luu puurimine haiseb hullemini kui juhtmete jootmine,» jagas ta ka kõige räigemaid detaile.

Muidugi on see kõmu tekitanud. Enneolematust meistritööst tegi loo 3 000 000 jälgijaga juutuuber Jared Dines. Samuti kommenteerivad ka paljud Instagramis.

«Ausalt, see on nii õudne kui ilus samal ajal,» kirjutas keegi. «See läheb kõige vastu, mida moraalselt ja kultuuriliselt õppinud olen, aga samal ajal mõistan miks sa seda tegid ning see on ilus viis sinu onu mälestust hoida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles