Piers Morgan avalikustas enda lemmik-Kardashiani, põhjustades sellega pahameeletormi

Elu24
Copy
Kardashianide perekond/Piers Morgan
Kardashianide perekond/Piers Morgan Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/BB/ADM/MPI/Capital Pictures/Scanpix/Elu24 kollaaž

Skandaalne Briti ajakirjanik ja saatejuht Piers Morgan avalikustas Twitteris enda Kardashianide klanni lemmikliikme. Nagu mehele kohane, tekitas tema arvamus taaskord vastakaid arvamusi. 

Morgan postitas oma Twitteri kontole pildi Kendall ja Kylie Jenneri ja Kim Kardashiani valentinipäeva pildistamiselt pealkirjaga «Kui mina oleks Kim ja Kylie, siis ma ei teeks koos Kendalliga pilte». 

Säuts põhjustas aga palju pahameelt ja ka küsimusi. «Mis selle säutsu mõte on? Kolm ilusat naist ja sa suudad ikka leida midagi, mis valesti on?» küsib üks jälgija kriitiliselt. 

Üks kasutaja teeb nalja: «valede inimestega pildile sattumine võib tõepoolest olla piinlik» ning lisab juurde mitmeid pilte Morganist koos ühiskonna silmis negatiivse kuvandiga inimestega. 

«Kui mina oleks Piers Morgan, siis ma ei tahaks, et mind pildistataks» naljatleb üks kasutaja. 

Morgan vastas kritiseerijatele teravalt: «kas on keelatud arvata, et üks (Kendall) on ilusam kui teised? Et asju tasakaalustada, siis siin on minust pilt ilma riieteta. Objektifitseerige mind, naised. Ma suudan seda taluda» naljatab ajakirjanik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles