NAERA PURUKS ⟩ Ameeriklane «leiutas» parkimiskoha hõivamisviisi, mida saab ka talvises Eestis kasutada

Elu24
Copy
Külmunud püksid parkimiskohta valvamas.
Külmunud püksid parkimiskohta valvamas. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Chicagos elav mees tuli üsnagi jabura mõtte peale, kuidas hoida vajalikku parkimiskohta vabana. Nüüd on tema püksi-parkimine hakanud ka sotsiaalmeedias laialt levima.

Adam Selzer West Ridge'ist postitas hiljuti Twitterisse fotod, kus on näha, kuidas ta reserveeris lumest puhtaks tehtud parkimiskoha kasutades sellesk külmunud pükse, vahendas CBS.

Parkimiskohtade broneerimine on Chicagos tavaline, kusjuures elanikud kasutavad selleks, et lumest puhtaks tehtud kohta endale hoida sageli nii liikluskoonuseid kui ka aiatoole.

«Polaarpöörise lõbu: püksid, kus pole kedagi sees! Leota paar, pane välja. Umbes 20 minuti pärast saad need vormida ja veel 20 minutit hiljem on nad kivikõvad,» kirjutas Seltzer Twitteri postituses, mis on muutunud väga populaarseks.

Seltzer rääkis, et näeb nüüd vaeva, et töötada välja parkimiseks mõeldud täiskomplekti. 

«Üks asi, mida ma seekord proovisin, mida ma varem pole teinud, on see, et ma külmutasin ka paar särki, nii et me näeme, kas see töötab,» ütles ta. 

Selzer on Chicago reisijuht - viib pandeemia ajal läbi virtuaalseid «Saladusliku Chicago» tuure. Ta ütles, et üritab lihtsalt uusi ideid pakkuda, et asjad oleksid huvitavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles