VIDEO ⟩ New Yorgi salongiomanik tunnistab: olen aastaid klientidele superliimiga juukseid pähe kleepinud

Elu24
Copy
New Yorgi juuksur tunnistas, et on aastaid klientidele pikendusi Gorilla liimiga pähe kleepinud.
New Yorgi juuksur tunnistas, et on aastaid klientidele pikendusi Gorilla liimiga pähe kleepinud. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

New Yorgis tegutsev juuksur tunnistas pärast seda, kui üks USA naine rääkis, et tema juuksed on kivistunud, kuna kasutas juukselaki asemel superliimi, et on selle sama liimiga kleepinud oma klientidele juba aastaid juuksepikendusi pähe. 

Salongiomanik Eric Vaughn paljastas nüüdsest plahvatuslikult levima hakanud TikToki videos, et kasutab juuksepikenduste kinnitamiseks tööstusliku tugevusega liimi, vahendas New York Post.

«Ma olen aastaid kasutanud Gorilla liimi inimeste juustel, kuid selle tegemiseks on ainult üks moodus, kuidas seda kasutada,» selgitas Vaughn ja lisas, et liimi tohib panna vaid juuksepikenduste õmbluste otstele. 

Samal ajal demonstreeris juuksur muidugi oma meetodit ühe blondide juustega kliendi peal. 

@realericvaughn

The only way to use Gorilla Glue, k?! ##gorillaglue ##ItWasntMe ##sewin

♬ Best Friend (feat. Doja Cat) - Saweetie

«Ma võtan oma pikendused ja sõlmin need kokku, võtan pisikese täpikese Gorilla Glue'st, föönitan ja lõikan neid ning pikendus ei liigu kuskile,» õpetas Vaughn.

Vaughn postitas video pärast seda, kui kulutulena hakkas levima Louisianast pärit 40-aastase Tessica Browni katsumus selle sama Gorilla superliimiga, kelle juuksed püsisid kuu aega liikumatuna pea küljes püsinud, sest ta otsustas laki asemel oma juukseid hoopis liimiga siluda. 

Browni juukseõudus sai lõpu tänu Beverly Hillsi ilukirurg dr Michael Obengile, kes tegi naisele 12 500 dollarit maksnud kirurgilise protseduuri tasuta, kuna kuulis naise suurest iluõnnetusest. 

Juuksuri video oli reede hommiku seisuga saanud enam kui 326 000 meeldimist ja tuhandeid kommentaare. Mitmed inimesed avaldasid kommentaarides muidugi imestust.  

«Vabandust, aga minu juuste või pea ligiduses ei tohiks küll olla tilkagi Gorilla liimi,» kirjutas üks kommentaator. 

Teine kritiseerija seadis Vaughni kui professionaali eetika kahtluse alla hoolimata tema manitsusest mitte kasutada Gorilla liimi päris juustel vaid ainult pikendustel.

Oli ka neid, kes küsisid juuksurilt, kas ta tahab sellise tegevusega oma litsentsist ilma jääda. 

«Kas me kõik ei õppinud selle teise tüdruku kogemusest?» küsis üks kommenteerija. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles