ÜLEVAADE Kanal 2 kevad toob eetrisse uue põrutava saate, humoorikad õhtud ja «Pilvede all» finaali

«Kuldvillaku» saatejuht Eeva Esse Foto: Kanal 2
Spekter
Copy

Veebruari lõpus startiv Kanal 2 kevadhooaeg toob armastatud telelemmikute kõrval ekraanile ka palju uut ja põnevat: alustab mitu uut kodumaist saatesarja, nende seas ka kaasakiskuv ja emotsionaalne telemäng. Telekanal lubab vaatajatele nii ühiskonnakriitilist publitsistikat kui ka teravmeelset huumorit ning palju põnevaid kohtumisi.

Kanal 2 telekevad saab hoo sisse juba veebruari viimasel pühapäeval, kui alustab armastatud mälumängu «Kuldvillak» värske hooaeg ning stardib ka uus päevakajaline «Teletop», mis toob lõpuks ometi Kanal 2 ekraanile tagasi legendaarse teleduo Peeter Oja ja Mart Juure! Saatejuht Mart Normeti juhtimisel võetakse koos kaptenite Oja ja Juure ning saatekülalistega edetabeli vormis kokku lõppenud nädala põhilisemad teemad. Seda loomulikult teravas humoorikas kastmes! «Teletop» hoiab nädala teemadel kätt pulsil pühapäeviti kell 20.05, kohe pärast «Kuldvillakut».

Kanal 2 «Teletopi» tegijad Mart Juur, Mart Normet ja Peeter Oja
Kanal 2 «Teletopi» tegijad Mart Juur, Mart Normet ja Peeter Oja Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Ajakirjanik Eeva Esse norib sel kevadhooajal tüli rumalusega – seda uues ühiskonnakriitilises ajakirjandussaates «ESSE». Alates 2. märtsist on igal teisipäeval kell 20.00 saates «ESSE» luubi all ühiskonda kõnetavad või lõhestavad teemad. Igas saates käsitletakse ühte hetkel põletavat teemat, selgitatakse taustu, heidetakse valgust asjade varjatud külgedele, intervjueeritakse saate teemal olulisi inimesi. Saate produtsent on Tuuli Roosma.

Kevadhooajal 2021 saab Kanal 2 kirkamaks värske idee võrra – noor talent, ajakirjanik Eeva Esse tuleb ekraanile oma iganädalase terava publitsistikasaatega «ESSE».
Kevadhooajal 2021 saab Kanal 2 kirkamaks värske idee võrra – noor talent, ajakirjanik Eeva Esse tuleb ekraanile oma iganädalase terava publitsistikasaatega «ESSE». Foto: Kanal 2

Juba märtsis üllatab Kanal 2 uue meelelahutusliku telemänguga «Kui vana ma olen?», mida juhib armastatud saatejuht Roald Johannson. Maailmas väga populaarses hitt-telemängus «Kui vana ma olen?» tuleb võistlejapaaril 10 000 euro suuruse auhinna väljateenimiseks ära arvata kuue võhivõõra inimese täpne vanus. Õige vanuse ära arvamiseks on võistlejatele abiks vihjed erinevatel teemadel. Iga valesti vastatud vanusenumber kahandab aga võidetava rahapoti suurust. «Kui vana ma olen?» on kaasahaarav telemäng kogu perele, kus saab nii oma teadmisi proovile panna kui ka võistlejatele pöialt hoida.

Roald Johannson seikleb sel kevadel Kanal 2 eetris nii oma saatesarjas «Roaldi retked» kui ka juhib vägesid telemängus «Kui vana ma olen?».
Roald Johannson seikleb sel kevadel Kanal 2 eetris nii oma saatesarjas «Roaldi retked» kui ka juhib vägesid telemängus «Kui vana ma olen?». Foto: Kanal 2

Uus lõbus tõsielusaade «Tuuli Roosma mees» annab vastuse aga järgmisele küsimusele: kui sul on maailma kõige ägedam naine ja kui sa ise oled maailma kõige mõttetum mees, kes sa siis oled? Vastus: Tuuli Roosma mees. Arbo Tammiksaar on tuntud teleprodutsendi ja saatejuhi tundmatu mees, kelle haavatud ego nõuab kättemaksu. Ja seda ta ka saab! Teekonnal iseendani kaotab ta kõik, kuid võidab palju enamat. Seda pöörast allakäiku saab näha selle kevade uues saatesarjas, mis jõuab televaatajate ette juba aprillis.

Tuuli Roosma mees saab Kanal 2s oma telesaate!
Tuuli Roosma mees saab Kanal 2s oma telesaate! Foto: Herkki Merila

Armastatud telepere Tuuli, Arbo, Kristjani ja Andrese seiklused Indias jätkuvad veel ka sel kevadel reisisaates «Meie aasta Indias. Valgustumine». Kevadistes episoodides on reisisellidel plaanis läbi kogeda tõeline valgustumine.

Robert Rool ja Kristjan Ojang põrutasid oma truudel Žigulidel läbi suvise Eestimaa ning toovad nüüd oma seiklused Kanal 2 vaatajateni meeleolukas saatesarjas «Žiguliga isamaal». Kahekümne päevase reisi jooksul püstitasid mehed ohtralt isiklikke erinevaid rekordeid, sõitsid läbi kõik 15 Eesti maakonda kokku 3500 kilomeetrit.

Sel kevadel jõuab Kanal 2 eetrisse seriaali «Pilvede all» viimane osa.
Sel kevadel jõuab Kanal 2 eetrisse seriaali «Pilvede all» viimane osa. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Juba 10. märtsist võtavad ekraanil viimast korda koha sisse «Pilvede all» tegelased ja seda juba 22. hooaega järjest. Armastatud telesari tähistab sel kevadel ka erakordselt märgilist sündmust, kui Kanal 2 ekraanile jõuab sarja 300. osa, mis on ühtlasi ka üle kümne aasta kestnud sarja finaal. Viimasel pöördelisel hooajal on oodata mitut üllatust nii tegelaste kui ka sündmuste osas.

Põnevaid kohtumisi ja ehedaid Eesti inimeste lugusid toovad Kanal 2 ekraanile ka Roald Johannsoni silmaringi avardav reportaažide sari «Roaldi retked Eestis», keskkonnateemasid avav saade «Jälg» ning Eesti elu rohujuuretasandil uuriv telemagasin «Kuuuurija».

Vana hea argiõhtune uudistemagasin «Reporter» jätkab Kanal 2 eetris ka kevadhooajal.
Vana hea argiõhtune uudistemagasin «Reporter» jätkab Kanal 2 eetris ka kevadhooajal. Foto: Tairo Lutter

Uudiseid meilt ja mujalt toob endiselt koju kätte ülimenukas «Reporter» ning argiõhtust meelelahutulippu hoiab kõrgel alati positiivne televaatajate lemmik «Õhtu!».

Kanal 2 argiõhtune telesari «Gilmore'i tüdrukud» räägib üksikema ja tema teismelise tütre elust USA väikelinnas.
Kanal 2 argiõhtune telesari «Gilmore'i tüdrukud» räägib üksikema ja tema teismelise tütre elust USA väikelinnas. Foto: Promoplakat

Kodumaiste uute telelemmikute kõrvale mahub Kanal 2 programmi ka auhinnatud ja palju tähelepanu saanud hankesarju ja filme. Juba 1. märtsil alustab televaatajate poolt korduvalt küsitud ja kunagi miljoneid fänne üle maailma kogunud vaimukas sari «Gilmore'i tüdrukud». Meisterlikult kirjutatud dialoogi ja ohtrate auhindadega pärjatud USA sari pakub kaasaelamist nii noortele kui vanadele esmaspäevast reedeni kell 17. Kanal 2 filmiriiul täieneb kodumaiste uute filmide tele-esilinastustega ning tele-ekraanile jõuavad kodumaised hittfilmid «Salmonid. 25 aastat hiljem» ja «Asjad, millest me ei räägi».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles