PAPARATSOPILDID Vaata, milline näeb «Indiana Jones» näitleja Harrison Ford välja ilma kangelaskaabuta!

Elu24
Copy
Harrison Ford
Harrison Ford Foto: KELA/Broadimage/KELA/Broadimage/Scanpix

Detsembris 2020 andis armastatud näitleja Harrison Ford (78) teada, et naaseb «Indiana Jones» viiendaks ja ühtlasi viimaseks osaks. Paparatsod tabasid mehe Los Angeleses ja täitsa ilma seiklusfilmi legendaarse kaabuta. 

Legendaarne seiklusfilm on väldanud juba aastast 1981. Filmi viimane osa nägi päevavalgust 2008. aastal. Viienda filmi esilinastus on kavandatud 2022. aastale, kirjutab BBC. Filmiprodutsent Frank Marshalli sõnul polnud tal ühtegi põhjust legendaarne näitleja välja vahetada. 

«Me töötame uue stsenaariumi kallal,» rääkis produtsent. «On ja jääb üks Indiana Jones ja see on Harrison Ford». BBC sõnul on aga viies episood pikalt viibinud, kuna stsenaristid on pidevalt tulnud ja läinud. Samuti sai takistavaks faktoriks ka ülemaailmne pandeemia levik.

Harrison Ford.
Harrison Ford. Foto: KELA/Broadimage/KELA/Broadimage/Scanpix

Disney frantsiisi jätk jääb 78-aastase mehe sõnul viimaseks. Aastal 2013 antud intervjuus tõdes Harrison, et legendi tagasitulek on täiesti iseenesestmõistetav. «Me oleme näinud seda tegelaskuju aja jooksul arenemas ja kasvamas. On täiesti loomulik, kui karakter naaseb ühes heas filmis,» rääkis mees Indiana Jonesi tagasitulekust. 

Harrison Ford. 
Harrison Ford. Foto: KELA/Broadimage/KELA/Broadimage/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles