SELGUS MAJAS! ⟩ Tiktokker tõestas, et Kim Kardashiani tütre kuulus õlimaal on tõepoolest tema enda tehtud

Elu24
Copy
TikTokker tõestas, et Kim Kardashiani tütar tõepoolest tegi selle palju kõneainet pakkuva õlimaali ise.
TikTokker tõestas, et Kim Kardashiani tütar tõepoolest tegi selle palju kõneainet pakkuva õlimaali ise. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Juhul kui te pole sellest veel teadlik, siis Picasso ei ole enam teema. Tema koha on hõivanud 7-aastane North West.

Tõsielustaar Kim Kardashiani 7-aastane tütar North West võtab oma joonistusoskuse arendamiseks kunstitunde. Uhke ema Kim oli tütre esimesest tööst nii vaimustuses, et jagas seda ka oma Instagrami kontol. 

Hämmastavalt professionaalne kunstiteos pani aga kriitikud kõhklema, kas see ikka on lapse enda joonistatud. Õelaid kommentaare laekus nii palju, et emal tuli oma tütre kaitseks välja astuda ja skeptikuid korrale kutsuda.

Nüüd astus sotsiaalmeedias Northi eest välja ka naine nimega Camryn Fred, kes suudab tõestada, et Kimi tütar North on tõepoolest selle imelise õlimaali autor. Kuna tema ema on ilmselt Northi kunstiõpetaja, siis on tegemist üsna usaldusväärse allikaga. 

Fredi sõnul tegi ka tema 7-aastaselt samasuguse maali nagu North paar nädalat tagasi. Selle tõestuseks on tal ette näidata 2006. aastal tehtud foto. Naise sõnul on tema ema olnud kunstiõpetaja juba 30 aastat ning siiani on pea kõik tema õpilased teinud alustades väga sarnase töö. 

@camrynfred

##stitch with @you.will.never.know.123 ##greenscreen ##northwest ##northwestpainting when Kim is literally not lying

♬ original sound - Camryn

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles