MILJON DOLLARIT Näitleja Kevin Harti isiklik šoppaja kasutas mehe raha oma ostude tarbeks

Elu24
Copy
Kevin Hart.
Kevin Hart. Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Mitmetel kuulsustel on isiklikud ostlejad, kes vastavalt staari soovidele kindlaid tooteid ostmas käivad. Koomik Kevin Hart (41) palkas omale samuti inimese, kes tema eest ostud ära teeks, kuid mees on väidetavalt Harti usaldust kuritarvitanud.

Hart kaebas kohtusse 29-aastase Dylan Jason Syeri, kes mehe tiheda graafiku tõttu talle ostude tegemisel abiks oli. Väidete kohaselt kasutas isiklik ostleja mehe krediitkaarti, et teha oste miljoni dollari väärtuses, kirjutab The People

Mees on kahtluse all 10 süüdistusega. Mehe õlul lasub vargus, varastatud vara kuritegelik omamine, identiteedivargus ja pettus. Syeri kontod soovitakse külmutada varastatud summa väärtuses, et korvata kahju.  

Mees alustas Hartiga koostööd juba aastal 2015, kui Hart palkas ta oma personaalse ostlemise firma assistendiks. Syeri hoole alla anti krediitkaardinumbrid, mida mees tohtis kasutada vaid kokkulepitud asjade ostuks. Kohtuasjas seisab, et miljoni väärtuses lubamatuid kulutusi tehti 19 kuu jooksul. 

The People väljaande sõnul soetas mees raha eest hirmkalleid käekellasid, ehteid, kunsti ja käekotte. Peale Syeri arreteerimist leiti mehe kodust 250 tuhande dollari väärtuses raha ja väärisesemeid. 

Kevin Hart on kuulus Ameerika näitleja ja stand-up komöödik, kes on kaasa teinud filmides «Jumanji» (2019), «Õhtukool» (2018) ja «Töövari» (2014).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles