KUULA ⟩ Miljoneid vaimustab viis, kuidas noor naine Tinderi nilbikud ette võttis

Elu24
Copy
See naine muudab kohutavad Tinderi sõnumid imekauniteks ballaadideks.
See naine muudab kohutavad Tinderi sõnumid imekauniteks ballaadideks. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost/Elu24 kollaaž

Rõhutamaks, kui naeruväärsed võivad veebikohtingud olla, muudab üks laulja inimeste kohutavad Tinderi sõnumid kauniteks ballaadideks. 

«Ma ei ole veidrik ega pervert, lihtsalt siiras kutt. Suhtuksin sinusse lugupidavalt ja seks oleks hea. Kui klapp on hea, võin sind isegi pritsima panna.» Sellise sõnumi saatis üks tulevane Casanova Tinderis olevale naisele.

28-aastane briti naine Becky Carewe-Jeffries võtab Instagrami kontolt Tinder Nightmares (Tinderi õudusunenäod) sõnumeid ja esitab neid klaverisaatel. Londonist pärit naise esimest sedalaadi TikToki videot on tänaseks päevaks vaadatud juba üle 6,2 miljoni korra. 

@beckycjmusic

‘would you like to have s3x with me?’ Turning tinder nightmares into piano ballads pt.1 lolz ##tinder ##unlikelyballad ##fyp ##humour ##dontstopbelieving

♬ original sound - Becky CJ

«Selliseid sõnumeid saadetakse Tinderis väga palju ja ma tahtsin lihtsalt rõhutada nende naeruväärsust,» ütles lauljanna HuffPost UKle. 

Carewe-Jeffries esitab iga sõnumit tõsiselt, ilma irooniata. «Ma ei naera selle üle ja olen laulu edastamise viisis tõesti siiras,» ütleb ta ja lisab: «Ma arvan, et see tõesti näitab, kui absurdne on kellegagi sellisel viisil rääkimine. Kõik «haha-d» ja püüded seda pehmendada - need ei toimi ja mõnes mõttes muudavad öeldu isegi hirmuäratavamaks.»

Laulja teine Tinderi ainetel lugu on veidi teistsugune. Seal on peategelane mees, kes palub naisel temaga abielluda, et nende lapsed saaksid täita tema plaani maailma valitseda. 

@beckycjmusic

Okay, this ones a bit more wholesome, I wanna be queen of the world ?? ##unlikelyballad ##tinder ##fyp ##foryou ##humour

♬ original sound - Becky CJ

Naise sõnul kavatseb ta Tinderi õudusunenägude kajastamist jätkata, sest tema eesmärk on näidata, et neid kohutavaid sõnumeid ei tohiks normaliseerida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles