KARJÄÄRIMUUTUS ⟩ Õena töötanud naine jättis haiglakitli ja asus tööle veebikaamera modellina

Elu24
Copy
Kuvatõmmised videotest.
Kuvatõmmised videotest. Foto: Instagram/ Cora_Diamond

Cora Diamond (28) väsis madalapalgalisest haiglatööst ja võttis uue ametina ette erootilise veebikaamera modellinduse. Saksa päritolu naine on nüüdseks end nukukeseks tuuninud ja teenib uue tööga suuri summasid. 

Modelli sõnul olid peamiseks teguriks karjäärimuudatusel koroonaviirus ja väike palk. Samuti tundis ta, et on aeg valdkonda vahetada. Naine töötas õena suisa kümme aastat, kuid see ei takistanud teda klientidele nurjatuid pilte saatmast. Cora pürgib selle poole, et temast saaks live erootiline meelelahutaja.

Colognest pärit modellihakatis tegi oma elus kannapöörde, kui otsustas alustada oma äriga. Cora nimetab enda ametit «interneti modelliks». Naise uus amet on tõesti nagu öö ja päev tema eelnevast. «Veebikaamera modellina töötamine oleks mu unistuste töö,» räägib naine väljaandele Daily Star.

Uus töökoht nõuab naiselt enesekindlust ja julgust klientide ees riided seljast visata, kuid see-eest teenib naine tehtud töö eest suure kopika. «Kaamera ees teenin ma kolm kuni viis korda suuremaid summasid,» tunnistab Cora. 

«Me saavutasime nii palju, kuid keegi ei tunduvat olevat tänulik tehtud töö eest. Kõike võetakse iseenesest mõistetavana,» tõdeb modell, meenutades oma tööd meditsiinivaldkonnas. Naine tunnistab, et kartis haiglas töötades koroonaviirusesse nakatumist ja tundis, et talle sobiks kodune töö rohkem. 

Naine haaras oma unistustel sabast ja näeb nüüd iga päev kurja vaeva, et oma soovid ellu viia!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles