SALADUS PALJASTATUD ⟩ Karl-Erik Taukar hakkab sel kevadel juhtima uhiuut telesaadet

Spekter
Copy
Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar Foto: TV3

Sel kevadhooajal jõuab TV3 vaatajateni uus muusikaline telemäng «Suur pühapäev», mida hakkab juhtima Karl-Erik Taukar.

Lõbusas stuudiovõistluses hakkavad mõõtu võtma kaks tuntud inimestest koosnevat võistkonda, mida juhivad värvikad kaptenid. «Saatesse jagub nuputamist, nalja, üllatusi ja palju head muusikat,» teatab telekanal.

Karl-Erik Taukari sõnul on TV3 kevadhooaja suurimas projektis saatejuhina rahva ette astuda kahtlemata vastutusrikas väljakutse, kuid asi on seda väärt, sest idee ja seltskond on suurepärased. «Viimasest saatejuhtimisest on aega nii palju möödas küll, tahaks jälle telestuudio elektrit õhus tunda. Samuti on mul väga hea meel tutvustada stuudioansamblina omaenda bändi. Bändi ning solistide Inga ja Eleryn Tiidu väljakutseks on mängu muusikaliste küsimuste esitamine, millel on «Suure pühapäeva» saates oluline roll,» selgitab saatejuht.

Karl-Erik Taukar on saatejuhina üles astunud mitmetes teleprojektides, sh «Eesti otsib superstaari», «Eesti Laul 2019», «Tunnen sind läbi ja lõhki» ja «Sõidud Taukariga».

Vaata intervjuulõiku Karl-Erik Taukariga tänasest TV3 saatest «Duubel: Õhtune vahetus», mida juhtisid Mart Sander ja Brigitte Susanne Hunt: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles