VINGE VIDEO! Rannamaja-Helena võttis vastu tantsulise väljakutse: davai, teeme ära!

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/ H6zzz

Backstreet girls tantsijad võtsid ägeda tantsuvideoga osa MyHitsi väljakutsest, mille peaauhinnaks on 1000 eurot. Kokku kutsuti tiim andekaid, kelle koostöös talvine video sündis. 

Väljakutse eesmärk on tantsida NOËPi ja Chinchilla hittloo «On My Way» saatel ja postitada sellest meeleolukas video. On näha, et tantsuhuvilised ja võttetiim on ära teinud suure töö, sest tulemus on äge! 

Tähelepanelikumad ehk märkavad, et videos teevad kaasa ka «Rannamaja» teises hooajas osalenud Tanel Rentik ja Helena Klaar, kelle süda põksub tantsumaailmale juba aastaid. Uurisime Helenalt, et kuidas tekkis idee väljakutsest osa võtta ja kuidas võttepäevad möödusid. 

Helena räägib, et konkursist võttis ta osa ka möödunud aastal, kuid õnnetul kombel õnnestus ühel häkkeril kogutud hääled ära nullida ja võistlustulle astus seejärel üks suur tantsukool. Helena end siiski sellest heidutada ei lasknud ja seekord otsustati väljakutse uue koosseisuga taaskord vastu võtta. Vaata eelmise aasta võistlusvideot SIIT!

 «Just nende tekkinud olukordade tõttu saime aru, et tulevikus tuleb kindlasti sarnaseid projekte veel teha. Napilt-napilt jäi meil ka võit koju toomata, seega...Ehk sellel aastal!», kirjutab Klaar. Kuigi väljakutse esmapilgul Helena silmi särama ei pannud, läks ta asjale siiski vastu suhtumisega, et «davai, teeme ära!».

Helena tõdeb, et asja-ajamist oli palju, alustades idee mõtlemisest ja lõpetades võttekohtade valikuga, kuid kogu vaev tasus end siiski ära. Filmiti kaks pikka päeva, mitmetes eri lokatsioonides ja sõideti läbi umbkaudu 400 kilomeetrit. Helena tõdeb, et võttepäevad polnud kerged. «Tuli lumehangede seest läbi joosta ja pikali lumes olla. Miinus 11 kraadiga tantsida ei olnud just kõige soojem, aga saime hakkama,» tõdeb Helena rahulolevalt. 

«Suur respekt inimestele, kes igapäevatoimetuste sekka suudavad paigutada ka selliseid projekte,» sõnab tõsielustaar. Helena tunnistab, et väikesed vaidlused ja olmeprobleemid tulid ikka ette, kuid üldjoontes sujus kõik. «Kui tullakse ikkagi ühe eesmärgi nimel kokku, milleks oli meil - tulla kokku, tantsida, teha hea ning kvaliteetne video, siis ei ole miski ületamatu ning kõigele lisaks võib tulemus tulla paremgi kui arvata oskasime,» lõpetab Helena uhkusenoodil. 

Oma lemmikule saab hääle anda MyHitsi kodulehel. Helena tantsutiimi videole saab hääle anda SIIN!

Sisukas videos tehakse trikke lumelauaga, kimatakse ringi ATV-ga ja kogu virr-varri käigus viskab helkurvestis Rannamaja-Tanel Helena üle oma õla. Vaata järgi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles