Issiblogija Henry Jakobson põrutab: Justin, mine koju tagasi!

Elu24
Copy
Issiblogija Henry Jakobson põrutab: Justin, mine koju tagasi!
Issiblogija Henry Jakobson põrutab: Justin, mine koju tagasi! Foto: erakogu/erakogu/Elu24 kollaaž

«Justin oleks pidanud jääma sinna, kust ta tuli. Ma mõtlen seda päris tõsiselt seekord,» kirjutab kolme lapse isa Henry Jakobson oma blogis ning avaldab seejärel rea humoorikaid põhjuseid, miks ta nii tunneb. 

Pereisa ja blogija Henry Jakobsoni sõnul on tal kindel ettekujutus, milline on tema isamaa ning seal elav rahvas. Suunamudija Triinu Liis Epneri palju meedia tähelepanu saanud austraallasest peika Justin McNairn tema ettekujutuses meie pisikesele Eestimaale paraku lihtsalt ei sobi. 

Esimeseks mittesobivuse põhjuseks toob Jakobson välja Justini ameti, milleks on strippar. Blogija pole veendunud, kas tegemist on ikka mehele omase ametiga. «Talvel käiakse villase kampsuniga, mitte ei võeta kõhtu paljaks,» leiab ta. Lisaks on tõsiasi, et Justin väänleb, teeb kukerpalli, seisab pea peal ja kõige tipuks kukub huilgavale naisterahvale otse sülle, pannud blogija väga keerulisse olukorda. Nimelt ootab Esileedi (Jakobsoni naine - toim) nüüd temalt seda sama!

«Ole strippar kui tahad, aga jäta riided selga! Paljalt võib igaüks raha teenida!»

Stiilinäide Justini esinemisest:

Jakobsoni sõnul pole selline asi sugugi lihtne. «Ma oleks ainuüksi kukerpalliga eile napilt selja paigast nikastanud. Pead ei saa siiamaani päris sirgu panna, sest kaelas käis mingi nõks läbi,» kirjeldab ta oma võimetust seda kõike järele teha ja lisab: «Peapeal seisu ma isegi ei üritanud ja kui ma siis Esileedile tagurpidi kukerpallist sülle prantsatasin, siis ei huilanud ta üldse vaimustusest, vaid surusin oma raskusega tal vist põlve kedrest välja».

Kokkuvõtlikult tahab blogija austraallasest stripparile öelda, et tantsigu too normaalseid tantse. «Ära tule siia Maarjamaale oma woo-dood tegema! Ole strippar kui tahad, aga jäta riided selga! Paljalt võib igaüks raha teenida!» leiab pereisa, kes on ise OnlyFansi loomisele mõelnud. «Kindlasti kusagil istub ühe depressiivse väikelinna pimeda umbtänava lõpus seisva hruštšovka tagatoas üks Viivi, keda erutavad valge nahaga morsad ja ta on nõus maksma viis eurot kuus, et näha videot, kuidas ma voodis külge keeran ja oma uneapnoega end norsatades ärkvele ehmatan,» on blogija veendunud.

Jakobson ei ole rahul ka sellega, et Justin Eesti peredele halba eeskuju annab. «Intervjuus (Brigitte Susanne Hundile antud intervjuus - toim) rääkis ta ka sellest, kuidas nad oma pruudi Triinu Liisiga üksteist toetavad ja elavad üksteise tegemistele kaasa, mille peale Esileedi mulle vastu õlga virutas ja küsis, miks mina ei võiks selline olla? Justin, meil pole sinusugust halba influentsi siia tarvis, mis peresid lõhub!» lajatab blogija ja tõdeb, et nüüd peab ta toetama justkui iga oma naise otsust. 

Kõige tipuks pole issiblogija rahul ka noore austraallase välimuse ja positiivse ellusuhtumisega. Blogija meelest ei näe ta eestlaste moodi välja ja ei sobi siia. 

«Tema helesinised silmad ja Keni naeratus avab meile tõsiasja, et tal on enda vanuse kohta liiga palju hambaid suus! Normaalne eestlane ei saa endale rohkem hambaravi lubada, kui iga nelja aasta tagant tõmbamas käia, aga ei tema naeratab, et kõik ta 35 hammast näeks,» kirjutab Jakobson oma blogis ja lisab rutuga: «Inimesel on suus 32 hammast, mitte 35, tahab keegi kindlasti öelda. JUST NIMELT! Ma ei saa küll mürki võtta, et tal tõesti neid 35 on, aga oluliselt vähem ka mitte».

Küsite, et mida tal siis Justini iseloomu kohta öelda on? Näiteks ajab strippari positiivsus ja sõbralikkus blogijat lausa iiveldama! «Kuhu jääb skepsis ja altkulmu passimine?» ei jõua blogijale kohale. «Meie eestlastena oleme oma keelt ja meelt sajandeid suutnud hoida, sest me ei naerata ilma põhjuseta ja kui naeratame, siis esimene küsimus, mis meilt hämmeldunult küsitakse on: miks sa nii heas tujus oled? Miks sa naeratad? Ja kas teate, miks seda küsitakse? Sest see ei ole normaalne!» kirjutab ta ning leiab, et sellises käitumises on osaliselt süüdi ka tema tüdruksõber Triinu Liis, kes õpetab talle eestikeelseid sõnu, mitte Eesti kombeid - ära naerata, väldi silmsidet, hoia tagaplaanile! Alles pärast kommete selgeks saamist võib Jakobsoni sõnul asuda sõnu õppima. 

Juba praegu on blogija sõnul Justinil Instagrami jälgijate seas üle 10 000 Eesti naise, kelle elukaaslased nüüd mingi kängurumaalase pärast end kätte peavad võtma. «Ausalt…. Mine koju!» põrutab ta lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles