KLÕPS Pedro Pascal rõõmustab väikevenna soovahetuse üle: mu õde, mu arm!

Spekter
Copy
Pedro Pascal
Pedro Pascal Foto: Xavier Collin/Scanpix

Hollywoodi näitleja Pedro Pascali peres leidis aset põhjapanev muutus: «Wonder Woman 1984» staari vend vahetas sugu ning identiteeti.

Tsiili päritolu 45-aastane Pascal, kes on tuntud muuhulgas hittsarjadest «Narcos», «Troonide mäng» ja «The Mandalorian», avaldas oma 28-aastasele endisele väikevennale ehk uuele õele toetust Instagramis, jagades ajakirja esikaant, millel too poseerib. «Minu õde, mu arm, meie Lux,» kirjutas näitleja pildile juurde. 

Ajakirja kaanelugu on Lux Pascali ametlik nn kapist välja tulek, milles ta jagab oma soolist transitsiooniteekonda. Mullu juulikuus hormooniasendusega alustanud Lux asus äsja õppima näitlemist kuulsas New Yorgi Juilliardi lavakunstikoolis. «Minu pere jaoks tuli kõik väga loomulikult – nad oleks nagu teadnud, et see ühel hetkel juhtub,» pihib Pascal intervjuus, et pere toetusest tal puudust tunda pole tulnud. Iseäranis toob ta esile vend Pascali: «Tal on minu väljatulekul suur roll, ta on olnud mulle teejuhiks. Ta oli üks esimesi, kes ulatas abikäe ja aitas mul samm-sammult oma identiteeti kujundada.»

Algselt olevat Lux perekonnale teatanud, et ei tunne end ei mehe ega naisena, vaid on mittebinaarse soolise identiteediga. Ent tegu olevat olnud vaid ajutise lahenduse ja pehme maandumisega, sest tegelikult tundis ta endas siiski ära naise. «Maailmas naisena elamine on minu jaoks lihtsam, ehkki olen siiski seda meelt, et ühiskonnas peaks olema ruumi ka neile, kes pole ei üks ega teine,» märkis ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles