KLÕPS ⟩ Laulja Elina Born näitas üle pika aja oma salapärast kallimat

Elu24
Copy
Eesti Muusika LIVE: Elina Born bändiga
Eesti Muusika LIVE: Elina Born bändiga Foto: Mihkel Maripuu

Laulja Elina Born (26) meenutas hiljuti sotsiaalmeedias oma eelmise aasta Pariisi reisi. Kahest pildist koosnevas postituses näitas Elina taas oma salapärast kallimat, keda laulja sotsiaalmeedias väga harva kohtab.

«Eesti otsib superstaari» saatest tuntud ja Stig Rästaga Eurovisioonil käinud laulja Elina Born näitab oma salapärast kallimat sotsiaalmeedias harva. Viimati 2019. aasta suvel ja enne seda 2018. aasta lõpus, kui Elina oma suhte avalikuks tegi.

Nüüd on lauljatar jaganud veel ühte pilti. Seekord pärineb foto 2020. aastast, kus Elina koos kallimaga Pariisi külastas.

«Käisime eelmine aasta Pariisis ja ma ei postitanud sellest ühtegi pilti, mis on klassikaline mina, seega siin need on,» teatas Elina oma Instagrami postituses. Foto kallimast on kollaaži teine pilt, kus kallim annab Elinale põsemusi. (Foto vaatamiseks liigu noolega paremale.)

Elina tutvustas oma salapärast kallimat esimest korda 2018. aasta viimasel õhtul, kuid pimedas vanalinnas tehtud pildilt oli näha vaid noorte armastajate siluette.

See pani fännid spekuleerima, et Elina semmib mõne kuulsusega: pakkumiste hulgast käisid läbi nii Jüri Pootsmann, nublu, Tommy Cash, Ott Lepland, Karl-Erik Taukar, Pearu Paulus, NOËP ja Stig Rästa.

Mõni päev hiljem kinnitas Elina siiski, et tegemist pole ühegagi nimetatutest, kuid jättis saladusloori kergitamata. «Austusest tema vastu ma ei avaldaks seda (mehe nime – toim), aga ta ei ole tuntud inimene. Ta ei ole selles valdkonnas tegutsev,» rääkis Elina.

Elina kallima nimi pole siiani avalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles