Täna hommikul lobises näitleja ning telenägu Peeter Oja Vikerraadio hommikusaates välja, et Elu24s ilmunud paparatsopiltidel on tõepõhi all: tema ja Mart Juur naasevad juba peagi Kanal 2 eetrisse. 

Nagu Oja saatejuht Priit Kuuselegi kinnitas, ei ole siiski tegemist «Ärapanija» uue tulemise, vaid täitsa uue saatega. Saate tiimi olevat peale Juure kaasatud teisigi legendaarse saate tegijaid: endine produtsent Mart Normet ja toimetaja Ave Lepik. Lisaks olla saatega edaspidi seotud ka libauudiste lehe lugejakiri.ee tegija Mart Siilivask. Pealkirja ja saate sisu osas hoidis Oja aga targu veel suu lukus. 

Kanal 2 kinnitas hommikust uudist uue saate tuleku kohta. «Juba 28. veebruaril rõõmustavad Kanal 2 vaatajaid legendaarsed telelegendid Mart Juur ja Peeter Oja uhiuues pühapäevaõhtuses huumorisaates «Teletop»,» avaldas Kanal 2 kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mari-Liis Veskus.

«Saatejuht Mart Normeti juhtimisel võetakse koos kaptenite Oja ja Juure ning saatekülalistega igal pühapäeval edetabeli vormis kokku lõppenud nädala põhilisemad teemad ning seda loomulikult teravas humoorikas kastmes,» lisas ta.

Rohkem infot lubab telekanal juba õige pea.

Kanal 2 «Teletopi» tegijad Mart Juur, Mart Normet ja Peeter Oja
Kanal 2 «Teletopi» tegijad Mart Juur, Mart Normet ja Peeter Oja Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Kommentaarid
Copy