Rannamaja-Ada on pahane: mis ajast on siuke asi okei?

Elu24
Copy
Ada-Marie Nelke «Rannamaja: raju reede» sarja esitlusel.
Ada-Marie Nelke «Rannamaja: raju reede» sarja esitlusel. Foto: TV3

«Rannamajas» tuntuks saanud Ada Marie Nelke jagas oma Instagramis kuvatõmmist ühest ebameeldivast kirjast, mis ta privaatsõnumitesse potsatas. Naisele kirjutas noor neiu, kes pööras tähelepanu naise silmadele. 

Tüdruk alustas Adaga juttu, selgitades, miks ta talle üldse kirjutab. «Hei, olen alati mõelnud, et miks su silmaümbrused nii pruunid on? Kas mingi haigus või mis seda põhjustab?», uurib nooruk. «Mul üks tuttav veel, kellel nii, ja tema ka ei tea millest see on,» lisab tüdruk, soovides täpsemalt teada saada, mis probleem Adal on. 

Ada tõdeb, et tal on koroona. Tüdruk ei soovi siiski teemat veel sinnapaika jätta ja õigustab end, öeldes, «sul on alati nad pruunid olnud, ega ma muidu ei küsiks ju». Ada küll selgitab pisut olukorda, kuid lõpetab siiski konkreetselt. «Kui olekski (silmaalused pruunid), siis issand kui ebaviisakas asi, mida öelda,» kirjutab Ada. 

«Mis ajast on siuke asi okei?», uurib naine. Ada sõnul on see põhimõtteliselt sama, kui lajatada kellelegi, kes seda ise pole kunagi teemaks võtnud, et sul on nii punniline nägu. Kuna neiu lõpetas oma pöördumise naerunäoga, siis jäi Adale mulje, et sellega üritati oma ebaviisakust varjata.

Lisaks kõigele tegi tüdruk Ada videotest ka kuvatõmmiseid, et oma seisukohta tõestada ja naises justkui vigu otsida, misjärel Ada tüdruku Instagramis blokeeris. Ada usub, et selline suhtumine tekitab inimestes, sealhulgas ka temas, vaid ebakindlust. «Gen Z on ausalt peast soe,» lõpetab tõsielustaar. 

Generatsioon Z on noorem põlvkond, kes on sündinud hiliste 90ndate ja 2010ndate aastate vahemikus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles