Telekokk Joel Ostrat: ma olen väiksest peale arvanud, et mul on võimed

Elu24
Copy
Joel Ostrat 2018.
Joel Ostrat 2018. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Ettevõtja ja telekokk Joel Ostrat andis intervjuu taskuhäälingule «1 Stage». Mees rääkis oma elust, tööst ja muidugi lapsepõlvest, millest on tal üks tore meenutus.  

Mees toimetab mitmel rindel: tal on kokasaade, kokaraamat ja mitu restorani. Joel Ostrat selgitab, kuidas ta küll nii palju teha jõuab ja nii suurelt unistab. «Ma olen püsimatu inimene. Ma tüdinen hästi kiiresti asjadest ära ja mind tõmbavad käima kogu aeg uued asjad,» tõdeb Ostrat ja lisab: «Ma natuke piitsutan ennast, pannes ennast keerulistesse olukordadesse, ja ma olen seda teinud terve elu.» 

«Ma olen väiksest peale arvanud, et mul on erilised võimed,» meenutab Ostrat. Väikse poisina mõtles ta, et millal küll tulevad esile tema võimed, et ta saaks lendama hakata. Mees kahtlustab, et need mõtted võisid tekkida tänu sellistele Hollywoodi filmidele nagu «Spiderman». «Piinlikuks läheb see sellepärast, et ma unistasin ka, kui ma 18 olin, ja mõtlesin ka, et kus mu võimed on. Ma olen valmis! Hakkame tegutsema!» räägib mees naerdes. 

Ostrat tõdeb, et võib-olla ongi tal mingis mõttes võime enda ümber inimesi koondada. «Ma ütlen ausalt, et ma ei vajagi enamat, mul ei olegi vaja lennata tegelikult, sest ma lendan iga päev, ja need inimesed, kes minu ümber on, on tohutult toredad inimesed,» ütleb mees võimete kohta lõpetuseks.

Täispikka intervjuud saab kuulata taskuhäälingu «1 Stage» Youtube'i kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles