FOTOD Saksamaa vutitähe suhe tippmodelliga kestis vaid pisut üle aasta: armukolmnurk ja väljapressitud sõbratari staatus

Elu24
Copy
Saksmaa jalgpallitäht Jerome Boateng ja Sherin Senler koos tütrega 2011. aastal.
Saksmaa jalgpallitäht Jerome Boateng ja Sherin Senler koos tütrega 2011. aastal. Foto: imago sportfotodienst/imago images / ActionPictures/Scanpix

Saksamaa meedias on viimase nädala jooksul palju kõneainet tekitanud jalgpalli tippklubi Müncheni Bayerni staari Jerome Boatengi lahkuminek oma modellist kallimast Kasia Lenhardtist.

Boateng rääkis lahkuminekust väljaandele Bild nädal tagasi. Paar jõudis koos olla vaid 15 kuud.

Saksamaa koondise kaitsemängija kirjeldas suhte lõppemist ka Instagramis.

«Minu ja pere seisukohast on tegemist ainuõige otsusega. Pean selle sammu tegema ja loole punkti panema. Palun vabandust kõigilt, kellele olen haiget teinud. Eriti oma endiselt tüdruksõbralt Rebeccalt ja oma lastelt. Olen ise ka endas pettunud,» kirjutas vutistaar.

Ta lisas: «Soovin Kasiale kõike head.»

Lenhardt kirjutas sotsiaalmeedias asjast oma nägemuse.

«Mina lõpetasin suhte. Sinu pidevate valede ja truudusetuse pärast,» teatas poolatar Instagramis.

The Suni andmetel kutsus Lenhardt ühes posituses Boatengi saatanaks, kuid eemaldas positituse hiljem.

Bildi teatel eelnes paari lahkuminekule jaanuaris toimunud autoavarii. Nimelt põrutas Boatengi Mini roolis istunud Lenhardt Berliinis ühel hommikul kell neli vastu tänavavalgustusposti. Naine viidi Charlité haiglasse, kus tal tuvastati alkoholijoove.

RTLi teatel oli Lenhardt juba varem Boatengi ähvardanud ja temalt välja pressinud. Boatengi sõnul sai Lenharditist tema sõbratar sisuliselt tänu väljapressimisele ja vastu jalgpalluri tahtmist.

Lenhardtist on tehtud foto, kus team vasaku rinna alla on tätoveeritud «Jerome», tõenäoliselt ootab ees nüüd tätoveeringu eemaldamine.

25-astane Lenhardt tuli Saksamaa tippmodellide telesõus 16-aastaselt neljandale kohale ning tal on leping Heidi Klumi is Güther Klumi modelliagentuuriga.

Boateng vallutas Saksa meedia ka 2020. aasta alguses, kui oli just maha jätnud oma eelmise türdruksõbra Rebecca Silvera ja temaga saadud lapse.

Lisaks on Boatengil 2011. aastal sündinud kaksikud tütred Lamia ja Soley Sherin Senleriga.

2014.aasta jalgpalli maailmamestrit süüdistati 2018. aastal selles, et ta vikas Senlerit klaasist küünlajalaga, Boateng lükkas kõik süüdistused vägivallatsemises tagasi.

Jerome Boateng mänguhoos.
Jerome Boateng mänguhoos. Foto: ANDREAS GEBERT/AFP/Scanpix

Müncheni Bayern osaleb parajasti klubide MMil Kataris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles