ÄREV! Soome eurolauluvõistluse finaalis osalev Laura Põldvere sattus silmitsi ootamatu probleemiga

Elu24
Copy
Laura Põldvere võistleb UMK finaalis.
Laura Põldvere võistleb UMK finaalis. Foto: UMK/ Promo

Laura Põldvere kirjutab ärevast ootusest Instagramis. Naine selgitab, et ootab Soome valitsuselt vastust, kas saab nautida konkurssi koos perega. Kauaoodatud Soome eurolaulu võistluseni on jäänud vaid kaks nädalat. 

Laura osaleb Soome eurolaulu konkursil Uuden Muusiikin Kilpailu looga «Play». Kaasahaarav lugu valmis koostöös Karl-Ander Resimanniga. Konkursi finaal toimub 20. veebruaril. 

Laura postitab oma Instagrami palju põnevat sellest, kuidas ta konkursiks ette valmistub. Instagrami vahendusel saab jälgida naise laulu- ja tantsuproove ning näha paljut muud huvitavat, mis enne üht vinget sõud toimub. Ometi ei lähe koroona tõttu kõik nii libedalt, kui võiks. 

Nimelt ei ole Laura veel kindel, kas ta saab sõud pere seltsis nautida. Eile kirjutas Laura oma Instagramis: «Ootan vastust Soome valitsuselt, et teada saada, kas mu pere saab istuda konkursil koos minuga». Naine tõdeb, et tunneb end vahel üksikuna ja lisab: «Vihkan COVIDit.»

Küsisime Lauralt kommentaari ja selgub, et Soome minek on raskendatud, kuna lähedastel ja meeskonnaliikmetel pole henkilötunnust (eesti k isikukoodi – tõlk). Laura arvates on natuke veider, et kuigi teiste erialade inimestele tehakse erandeid, siis muusikatööstuse puhul mitte. Eestis on aga pool Laura meeskonnast, kes on aidanud projekti valmimisele kaasa. Halvimal juhul ei saagi nad elavas esituses oma töö vilju nautida. 

«Sellest on superkahju, sest ma olen Soome elanik ja sellisel tähtsal hetkel tahad oma tiimi enda kõrvale. Kindlasti ka need green room'i hetked, kus kõikidel on perekonnad ümber,» räägib Laura. Ta loodab, et ehk õnnestub tal siiski oma meeskond ja pere lahe tagant kätte saada. 

Laura sooviks kaasa võtta laulu kaasautori Karl-Ander Reismanni, produktsioonimeeskonna, meigikunstniku ja muidugi oma armsa ema. 

Soome valitsuse kehtestatud piirangute tõttu on Soome reisimine lubatud vaid teatud tingimustel. Hoiame pöialt, et Laura saaks veeta tähtsa õhtu koos oma lähedastega! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles