Naine naudib duši all käike koos oma papagoiga: see pole fetiš!

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/ Heidi Lavon

Tätoveeringumodellina töötav USA päritolu Heidi Lavon räägib TikTokis oma papagoidest ja sellest, kuis ta linnukestega koos dušše võtab. 

Linnud armastavad vett, nagu teeb seda ka Heidi papagoi Peño, kes naudib üle kõige oma omanikuga lõõgastavaid duši all käike. Heidi üritab TikToki abiga normaliseerida papagoiga üheskoos pesus käimist, kirjutab Daily Star. 

Üle 380 tuhande jälgijaga Heidi selgitab, miks ta seda teeb. «Mu partner teeb seda sama ja see on linnuinimeste seas täiesti normaalne nähtus,» räägib Heidi, kelle sõnul võib see tunduda ehk kummaline neile, kel puudub kokkupuude papagoidega. 

@heidilavon

Reply to @master_jedi420 say no more ? ? #eclectus #eclectusparrot #bird #parrotsoftiktok #birdsoftiktok #petsoftiktok

♬ original sound - Heidi Lavon

«Inimesed ei mõista kui lahedad linnud on. Nad on nii armastavad ja nad lausa naudivad kallistusi,» tõdeb linnuarmastajast Heidi. Mitmed naise jälgijad peavad seda pisut seksuaalseks. «See ei ole kohe kindlasti mingi fetiš. See on täiesti tavapärane asi, mida linnuomanikud teevad,» sõnab Heidi, kelle sõnul mitmed omanikud oma linde veega piserdavad. 

Naise sõnul armastab linnuke duši all laulda, karjuda ja mitmeid muid armsaid asju teha. Modell keskendubki oma TikTokis ennekõike papagoidele ja lisaks ta tätoveeringutele, mis suures ulatuses naise keha katavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles