SODIAAGISALADUSED ⟩ Neli märki, kes sind kokkusaamisele tulemisega tõenäoliselt alt veavad

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Naine üksi kohvikus.
Naine üksi kohvikus. Foto: Pexels

On väga kerge kellegi poolt välja pakutavate plaanidega hetke ajel nõustuda, eriti kui oled parajasti heas tujus ning joviaalne. Ent hoopis teine lugu on siis, kui kokku lepitud aeg hakkab lähemale jõudma ning sul on kadunud ära igasugune soov lubatud tegevusest osa võtta.

Kindlasti on inimesi, kes ei kujuta ettegi, et nad võiksid juba kokku lepitud plaanidest lühikese etteteatamisega taganeda. Ent täna tuleb juttu nelja sodiaagimärgi esindajatest, kelle jaoks ettekäänete leidmine ja viimasel hetkel alt hüppamine kipub olema lausa igapäevane tegevus.

Kokku lepitud kohtumisele kohale minemine nõuab pühendumist. Ilmselt oleme kõik kokku puutunud sellega, et peaksime hakkama endale juba riideid välja valima, ent avastame, et motivatsioon end kodust välja ajada on muutunud minimaalseks. Nende nelja märgi esindajad aga ei ütle sulle ära pahatahtlikel põhjustel, sest enamasti on nende käitumise taga see, et nad seavad omaenda heaolu esikohale. Kui need inimesed midagi teha ei taha, siis... siis nad ei teegi!

Jah, selliste inimestega sõber olemine võib küll aeg-ajalt veidi tüütu olla, ent vähemalt sa tead, et kui ta juba sinuga välja tuleb, siis ta tõeliselt tahab seda teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles