ARMAS VIDEO Vaata, kuis Kylie Jenner mukib ära oma isa!

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/ Caitlyn Jenner

Kylie Jenneri isa, Caitlyn Jenner, postitas oma isiklikul Youtube kontol video, milles laseb oma tõsielustaarist tütrel endale Kylie signatuurse glamuurse meigi teha. 

Varasemalt on Caitlyn Jenner rääkinud mitmetele väljaannetele, et Kylie Jenner on ta lemmiktütar, kuna nad saavad üksteisega avameelselt suhelda. Paistab, et isa ja tütre hobide seast ei puudu ka üks väike meik ja videojäädvustus!

Tihti satuvad inimesed segadusse, kui mina ja Kendall sind endiselt isaks kutsume, räägib Kylie videos. Aastate eest olevat tütred Caitlyniga sel teemal rääkinud, kuid Kylie soovis teada, kuis ta end praegu isaks kutsudes tunneb. “See oli üks mu parimaid otsuseid,” tunnistab mees.

Mees tundis algusest peale, et peab lähenema asjale omal viisil ja et just see toimib tema puhul. “Mõned inimesed ütlevad “Oh, sa oled nende ema jah?” - Ei, ma olen isa senini, kuni nemad või mina teise ilma lähen,” jutustab mees, kes on täiesti päri sellega, et tütred teda isaks kutsuvad. 

Meigivideo tuli peale uudiseid, et Caitlyn Jennerist võib saada üks «Seks ja linn» osatäitjatest. Soolise ülemineku läbi teinud ja aastaid tagasi olümpiamedaliga pärjatud Caitlyn oleks võtnud menukas seriaalis üle Samantha koha. Senini pole veel kuuldused aga kinnitust saanud. Loe täpsemalt SIIT.

Caitlyni ja tema endise abikaasa Kris Jenneriga on neil kooselust tütred Kylie Jenner ja maailmakuulus modell Kendall Jenner

Caitlyni sõnul helistas ta läbi kümneid meikareid, kuid keerulisel koroona ajal ei õnnestunud naisel leida kedagi, peale oma armsa tütre Kylie. Videos kasutab tõsielustaar oma ülieduka kosmeetikafirma Kylie Cosmetics tooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles