KORRALIK ÄPARDUS ⟩ Naise sõrmega juhtus peale naha transplantaati midagi kummalist

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: TikTok/ RaeMackzie

Naine räägib TikTokis oma kummalise loo sellest, kuidas peale õnnetust vajas ta sõrm naha transplantaati. Tiktokker läks kaasa üleskutsega rääkida kummalisest asjast, mis nende kehaga juhtunud on ja millega ehk keegi teine kokku puutnud pole. 

«Kui ma olin alles laps, siis mu ema lõi ukse nii kõvasti kinni, et mu sõrm jäi ukse vahele,» jutustab naine. Õnnetuse tagajärjel jäi naine ilma tükist oma sõrmest.  

Naine räägib, et selle asemel, et võtta nahk näiteks tema jalalt, otsustati vajalik nahk võtta naise kubeme piirkonnast, aga oh õnnetust, kui naine jõudis puberteedi ikka. Nimelt ei hakanud naisel karvad kasvama mitmetes tavapärastes kohtades, vaid ka ta sõrme otsas. 

«Lapsed said sellest koolis teada ja hakkasid mind kummalist nime pidi kutsuma,» naerab naine, vaadates tagasi 90ndatele, mil kogu juhtum aset leidis. Tagantjärgi on naisel rääkida haruldasest juhtumist vaid naljakas lugu ja muidugi peab ta kummalise võitu sõrmega senini hakkama saama. Naise meenutus on kogunud TikTokis lausa viis miljonit meeldimist.

@raemackzie

#stitch with @themeg_94 @adrisaydree #MyStyle #DailyVlog #weirdbodythings #storytime #fyp #scars

♬ original sound - Mack Brown

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles