KAOS Lausjääs autod, ahelavariid: Venemaal muudab pakane inimeste elu põrguks

Elu24
Copy
Auto on täielikult jää alla mattunud.
Auto on täielikult jää alla mattunud. Foto: Kuvatõmmis

Kui meil vaieldakse selle üle, kes peaks linnas lund rookima, siis Venemaa Kaug-Idas suudavad raevutseva talve eest päästa vaid kõrgemad jõud...

Sotsiaalmeedias jagatud videotest võib näha, et Venemaal teeb talv tõsist pahandust. Kuigi temperatuurid ei ole mereäärses Vladivostokis ulmelised olnud, jäädes -10 kraadi kanti, siis raju meretuul ei anna linna asukatele sugugi asu.

TikToki videotel jagatakse, kuidas merelt puhuv niiske tuul on autod matnud lootusetu jääkihi alla. See ei ole mitte millimeetrite paksune, vaid katab autod läbimatu koormaga. uksi lahti ei saa ning auto on maa külljes kinni, nähtub ühest videost.

«Täiesti p****s,» kommenteerib autor, näidates jääkoormat, mille alt on auto jooni ähmaselt näha. «See on Vladivostok, kullake!» kommenteeritakse seda.

Jää muudab olud põrguks ka teel. Ühe video autor on sattunud keset ahelavariid. Ka kohale saabunud politsei ei ole pidama saanud, vaid on teisele tagant sisse sõitnud. Samuti möödub filmijast napilt Lada, mis olenemata aeglasest hoost blokkis ratastega veokat rammib. Vaata videost, milline kaos ilma tõttu valitseb!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles