Malluka endine kaasa Kardo loodab tööotsingul Instagrami abile

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/ Kardo Treimann

Mariann Treimanni, tuntud ka kui Mallukas, ekskaasa Kardo Treimann tegi Instagramis postituse, milles ta selgitab oma jälgijatele, et on tööotsingul. Keerulisel ajal loodab mees, et ehk on mõnel ta jälgijal usinale härrale tööd pakkuda. 

«TÄHELEPANU Tähelepanu!!! Teie suur sõber Kartuuber otsib endale töökohta,» alustab mees oma põhjalikku postitust. 

«Ma olen suur ja tugev meesterahvas, kellel on kõvasti jäksu ja tahtmist tööd teha. Ma olen kiire taibuga ja õpin ruttu ära igasugused uued nipid, mida töö tegemiseks vaja läheb,» kirjutab Kardo, kelle sõnul oskab ta igati hoolas ja täpne ning oskab kasutada igasuguseid tööriistu.

Mees kirjutab, et on enda arvates täitsa tubli ja lubab, et tema peale saab loota. Miinustena toob Kardo välja oma puuduvad juhiload ja kehva vene keele oskuse. Töökoha juures on tema jaoks oluline, et vahetused poleks 12-tunnised, sest pereisana on tal vaja lastel lasteaias järgi käia. 

Kardo jääb ootama tööpakkumisi oma meilile ja on tänulik igasuguse abi ning vihjete eest, mida ta jälgijad talle pakuvad. Suurt edu tööotsingul ja loodetavasti leiab Kardo Instagrami abiga omale toreda töö, mis ta ootustele vastab! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles