Noor lauljatar Beatrice: kui te midagi väga tahate, tehke see asi lihtsalt ära!

Raadio Elmar
Copy
Beatrice muusikavideo võtted
Beatrice muusikavideo võtted Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Lauljatar Beatrice, kodanikunimega Lisella Beatrice Kirjutaja, oli külas raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunia maa!». Rääkisime neiu laulmise teekonna algusest ning uue singli kaunist sõnumist.

Eesti lauljatar Beatrice alustas oma artisti teekonda 2019. suvel ja üsna pea avaldas ta oma esimese loo «Kuumas kohas». Nüüd nägi ilmavalgust neiu neljas singel, mis on inspiratsiooni leidnud sõprusest ja teineteisest hoolimisest. Värske lugu kannab pealkirja «Laena aega».

«Alustasin laulmisega 5-aastaselt. Panin ema kontsakingad jalga, haarasin telekapuldi kätte ja asusin koduste ees esinema. Toona laulsin peamiselt Getter Jaani laule - mul on tänaseni need tekstid peas. Lasteaias olles hakkasin osa võtma lauluringidest ja kooriproovidest. Kooliajal sain õppida juba oma lauluõpetaja käe all,» rääkis lauljatar.

Beatrice tunnistas, et laulmine on tal sügaval hinges ja tal on pidevalt olnud tunne, et soovib selle alaga rohkem tegeleda. «Tuleb muidugi lisada, et nii lihtsalt need asjad ei käi. Artistiks kujunemine on teatavasti pikk protsess. Kõik algab heast meeskonnast....ja selle kokkupanemine on päris raske ülesanne. Tänu oma isale sain kokku produtsent Vahur Valgmaaga, tema juures hakkasin oma esimest lugu salvestama,» sõnas ta. Laulja lisas, et lugude salvestamine pole tema jaoks kontimurdev ülesanne, küll aga on videoklipid need, mis temalt kõige rohkem aega võtavad.

Miks lauljatar oma esinejanimeks just Beatrice valis? «Mu kodanikunimi on Lisella Beatrice Kirjutaja. Mõtlesin, et kas avaldan oma loo Lisella või Beatrice'i alt...valituks osutus siiski teine variant. Nimi Beatrice on artistilikum ja meeldib mulle isiklikult veidi rohkem,» sõnas ta.

Beatrice jagas ka soovitusi teistele noortele lauluhuvilistele, kes tahaksid oma karjääri alustada. «Muidugi, ka minul on erinevaid hirme. Kuid isiklik soovitus kõikidele noortele unistajatele on järgmine: kui te midagi väga tahate, tehke see asi lihtsalt ära,» muigas ta.

Värske lugu «Laena aega» räägib Beatrice'i sõnul armastusest ja unistustest. «Inimestel on iga päev nii kiire! Kõik pidevalt jooksevad millegi suunas. Sellises tuhinas unustame tihti meie kõrval olevad kallid inimesed, jätame nad mingis mõttes unarusse. Minu eesmärk on tuua inimesteni väga lihtne sõnum - kui sa kuulad mu lugu, äkki sul tuleb meelde see kallis inimene, kellega sa pole juba pikalt rääkinud. Kirjuta või helista talle ning küsi, kuidas tal läheb. Sellised teod teevad meie kõigi päeva palju paremaks,» sõnas Beatrice.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles