GENIAALNE IDEE! ⟩ Vasakut ja paremat kätt segamini ajav naine leidis probleemile lahenduse

Elu24
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock.

Noor australlanna D´Kodia Laine (23) kel on terve elu olnud raskusi vasaku ja parema poole eristamisega, leidis murele lahenduse. 

Naine lasi kummalegi käele tätoveerida L (left - vasak) ja R (right - parem), et segaduse tekkides oleks võimalik vasakut ja paremat kätt kiirelt eristada, kirjutab Daily Mail. 

Austraalia päritolu neiu tunnistab, et probleem läks nii suureks, et ta otsustas möödunud aastal midagi murega peale hakata. Nimelt osales naine peol, kus mängiti usinalt aardejahti ja kus naine muudkui valesid juhiseid andis. Naljaviluks kirjutati neiu kätele tähed, mille abil naine suunda juhatada oskas, mis peale viskas naine nalja, et laseb päriselt need tätoveerida. 

Seejärel otsustas ta praktilise tätoveeringu ka ellu viia, pöördudes Hunter and Fox tattoo stuudio poole, kes naise soovi ellu viisid. «See sai alguse küll naljana, aga on tegelikult väga kasulik,» tõdeb naine, kelle tätoveering sai Instagramis palju positiivset vastukaja. 

«Ma armastan seda! Ma pean kindlasti ka omale sellised teha laskma,» naerab üks. Mitmed teised märgivad kommentaarides ära lähedasi, et ka nemad omale nutika tätoveeringu teha laseks. 

«Tätoveeringud pole mitte ainult armsad, aga ka väga funktsionaalsed! Palju edu sulle tulevikus suuna otsides, mul on hea meel sind juhatada,» kirjutab tätoveeringu teostaja Lauren Winzer humoorikalt oma Instagramis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles