«Jurassic Parki» staar Sam Neill kaitseb filmi: kas tõesti nii halb?

Spekter
Copy
«Jurassic Park III»
«Jurassic Park III» Foto: Filmikaader

Tuleva aasta suvel on kinodesse oodata «Jurassic Worldi» filmisaaga kolmandat peatükki, milles astub üles «Jurassic Parki» filmide täht Sam Neill – 21 aastat pärast oma esimest ülesastumist hiidsisalike seikluses.

Viimati nähti täna 73-aastast Neilli iidsete mutantroomajatega silmitsi seismas 2001. aasta «Jurassic Park III» filmis, mida aga ei kriitikud ega filmifännid üleliia ei kiitnud. Eriti palju naeruvääristati filmi stseeni, kus üks eelajalooline elukas Neilli tegelaskuju, doktor Alan Granti unenäos äkitsi temaga kõnelema hakkab.

Collider küsis filmiveteranilt, kuidas ta kriitikasse suhtub ning sai vastuseks, et näitleja meelest oli see stseen just päris lahe («Pretty cool!»). «Rääkisin täna just kellegagi, kes ütles mulle, et talle just meeldis kolmas film ja et sellele tehakse ülekohut. Tänasin teda. Tõsi, filmi viimased 10 minutit on liiga rutakad ja lihtsakoelised, aga kuni selle hetkeni on see ikka kuradima hea!» kaitseb Neill intervjuus oma filmi. Näitleja märkis, et sai alles kolmandaks filmiks oma karakterist lõplikult aru ning suutis teda tänu sellele palju paremini mängida. «Üritasin kaks filmi aru saada, kuidas kehastada Kaabuga Meest. See on miski, mis tuleb Harrison Fordil väga loomulikult välja, aga mitte minul. Ka Chris Pratt on välja nuputanud, mismoodi olla Kaabuga Mees – see roll nõuab päris palju süvenemist ja see on lausa oskus omaette. Sa ei mängi vaid üht tegelast, vaid sul on vaja tervet «tööriistakasti», et olla seda tüüpi action-kangelane. Soovin, et oleksin seda varem teadnud,» pihtis näitleja.

«Jurassic World 3» tuleb välja 10. juunil 2022. 

«Jurassic Park III» näeb aga täna kell 20 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles